Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled, hogy meghívtak egy esküvőre, de
nem mentél el rá?
Külföldön tanultam, nem éreztem olyan közeli rokonnak, hogy emiatt hazautazzak.
A mi esküvőnkre páran betegség miatt nem jöttek, volt, aki külföldön volt (de mielőtt kiutazott, átjött gratulálni egy borítékkal), volt, aki megmondta, hogy nem utazik 200km-t, meg olyan is, akinek a testvére is pont aznap házasodott.
2020. febr. 2. 14:24
Engem hívtak, a páromat nem. Aztán még nekik állt feljebb, mikor mondtam, hogy ha annyira a barátjuk lennék, nem szarrágóskodnának a +1 főn csak azért, mert nem évek óta vagyunk együtt. Konkrétan azért nem hívták meg... Onnantól nem volt a barátom az az ember. És a saját esküvőmön sem volt neki helye.
2020. febr. 2. 14:26
Esküvőre szívesen elmegyek, de lakodalomba nem. Egyszerűen rosszul vagyok a mulatóstól, töltött káposztától, a csatakosra izzadt táncolóktól. :( Már a meghívásnál tisztázom, esküvő után-lakodalom előtt, vagy előtte pár nappal odaadom a borítékot, esküvő után meg lelépek.
2020. febr. 2. 14:32
Engem hívtak esküvőre és számítottak a bőséges baksisra is tőlem. Csak épp az esküvőtmegelőző időszakban annyira mocsok módon viselkedtek, hogy elmentem a szertartásra, gratuláltam, aztán sarkon fordultam és azóta sem hallottak felőlem. Természetesen a baksist nem kapták meg.
Érdekes. Vették az üzenetet. Azóta sem kerestek, pedig ennek már sok éve.
2020. febr. 2. 14:37
Nem szeretem az esküvőket. Legalábbis az ilyen hagyományos, rikoltozó vőfélyes, mulatós lagzikat.
2020. febr. 2. 14:40
Igen, távoli rokon volt és egyszerűen nem volt kedvem hozzá.
2020. febr. 2. 14:54
Picit a párhoz képest luxus esküvő volt. Elmentünk kisvonattal egy gyönyörű erdei kastélyba ahol meg térerő se volt. A pár fizette a kisvonatot a szállást. Mi 5en lettünk volna tesóm pasijával együtt 4 ágyas szobák voltak csak így én egy idegennel (amúgy nagyon jo barátom, de senki nem tudta) lettem összerakva +lett volna egy harmadik srác is. Aki el se jött,ültetési renden ott volt egy lány akit fel akartam csípni de ő sem jött el.
2020. febr. 2. 15:24
7es vagyok : Okok lehet nem értek rá sokan,de a lány tipikus aranyásó pasi mos főz takarít fizet mindent 3x annyit keres mint a lány. A pasi "kis bolond" neki gyerek kell. A luxus lagzit is a lány tervezte. Volt is balhé ki mennyit adjon bele
2020. febr. 2. 15:28
Csak pár esküvőre hívtak eddig, ezeken ott voltam.
De simán el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy ne menjek. Pl. messze van és annyira nem közeli barát/rokon, hogy rászánjak egy egész hétvégét vagy épp elutazunk, amit már egy éve szervezünk...
2020. febr. 2. 15:33
Igen előfordult. Közeli rokon volt, az oka az volt, hogy nem voltam kíváncsi a rongy rázásra. Ja ilyen kettő is volt.
2020. febr. 2. 16:43
Kapcsolódó kérdések: