Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmehetek újra felpróbálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmehetek újra felpróbálni a ruhát?

Figyelt kérdés
Kiválasztottam a menyasszonyi ruhámat még decemberben, nagyon tetszett és most is tetszik, viszont így fotókon visszanézve már nem érzem ugyanazt a hatást, mint akkor élőben. Szerintetek mit szólnának a szalonban, ha visszamennék és megkérném őket hagy próbáljam fel újra a ruhát? Segítőkészek szoktak ilyenkor lenni? Volt valaki ilyen helyzetben?
2020. jan. 30. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
bakker, ruhát akarsz venni, vagy kölcsönözni, ami nem 5 ezer ft. miért ne mehetnél? szerinted erre törvény van?
2020. jan. 30. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

És mi ezt honnan a fészke fenéből tudnánk?!

Amennyi idő alatt bepötyögted ide a kérdést, annyi idő alatt simán felhívhattad volna a szalont.

2020. jan. 30. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 4x voltam próbálni. A végén egy számmal kisebb kellett, mert a korábbit kosárban kifogytam. :D
2020. jan. 30. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megvettem 7 hónappal az esküvő előtt és két hetente elbizonytalanodtam, hogy jó döntés volt-e. Kb. havonta belebújtam és mindig megnyugodtam. :) Vissza lehet menni szerintem nyugodtan, csomó pénzt ott hagysz, dolgozzanak.
2020. jan. 30. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek, jövő héten felhívom őket, remélem kedvesen fogadnak! Utolsó, örülök hogy nem csak én vagyok ilyen bizonytalankodó típus, és más is volt hasonló helyzetben. :D Pedig tényleg olyan a ruha, amilyet szerettem volna, csak ahogy nézegetem a mennyasszonyi ruhák képeit, mindig beugrik, hogy lehet nem próbáltam eleget, és lett volna még tökéletesebb is. Ha nekem is otthon lenne a ruha, szerintem naponta belebújnék. :)
2020. jan. 31. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, hogy mit gondolnak. A Te pénzed. Nem is értem, miért aggódsz ezen. Én biztos, hogy visszamennék, és addig próbálnék, amíg a tökéleteset meg nem találnám.
2020. febr. 2. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!