Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A férfiak mit keresnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit keresnek a nőben? Lelkitársat, pótanyát, csinos testet esetleg egy mindenest?

Figyelt kérdés

Csak őszintén, magunk között vagyunk.

Hallottam diplomás férfiakat nőkről úgy beszélni, hogy teljesen kiábrándultam. Persze a nőkkel már tisztelettel beszéltek. Kicsit olyan mintha sokan hülyének néznék a nőket, partnerüket. Azt mondják amit vársz de közben szerepet játazanak. Akivel lelplezetlenül őszinték az a haver. Szeretném azt hinni, higy ez csak a férfiak egy rétegére igaz, nem az összesre.

2020. jan. 17. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Ürítőlyukat.

További szép estét mindenkinek!

2020. jan. 17. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Apád mit keresett anyádban?

Te mit keresel a másikban?

2020. jan. 17. 21:05
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én, speciel, a teljesség igénye nélkül:

-társat,

-barátot,

-szeretőt,

-szexpartnert.

Szép estét mindenkinek.

2020. jan. 17. 21:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszonozza a szeretetet, legyen gondoskodó és humoros.
2020. jan. 17. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mind mások.

Sok közülük tényleg nem nézi xarba se a párját, nőket. Viszont hiszek abban hogy mindenki azt kapja, amit ad. Eszerint pedig őket se fogják soha megbecsülni és tisztelni.

2020. jan. 17. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind, de a többség újabb és újabb bszható puncit,szájat,segget. És attól, hogy valaki rendelkezik diplomával, nem lesz intelligensebb, főleg szemtől-szembe a nőkkel. Ezt a te példád is mutatja.
2020. jan. 17. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
11%
Mindenki magából indul ki. Nos, én nőként intelligens szexpartnert, de csak azért kell az intelligencia, mert én is az vagyok. Amúgy lekakilnám. :) Igazándiból a másik nemből csak a teste kell(ene). Nem kell szépíteni. :) És nem kell megbotránkozni. Ez a nagybüdös igazság. Egy test aggyal. Éa már meg is van a boldogság. Vkinek meg csak test kell, mivel neki sincs több. :))
2020. jan. 17. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Én imádom a rib**ancokat!

Legyen a társam az életben és legyen egy szexéhes rib**anc egyszerre :)

2020. jan. 17. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, aztán meg jössz ide panaszkodni, hogy mit tegyél, mert az asszony napi 5x akarja. Te meg nem bírod már sem szusszal, sem spermárval, fsszal meg végképpen nem.

2020. jan. 17. 21:58
 10/12 anonim ***** válasza:
15%
Jó személyiséget és lábfejet keresek egy nőben.
2020. jan. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!