Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti lenézitek a 2 tanús esküvőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lenézitek a 2 tanús esküvőket?

Figyelt kérdés
Ha akarnánk sem lenne 2 millió forintunk esküvőre, de az is fontos ok, hogy a párom és én sem szeretünk középpontban lenni, nem vágyunk nagy felhajtásra. Ezért arra gondoltunk, hogy csak 2 tanúval házasodnánk össze, de mindenkitől azt hallom, hogy ez most mennyire gáz, mert az ilyen párok csak a babaváró miatt írják alá a papírt. Mi nem szeretnénk egyelőre gyereket, a támogatás sem vesszük fel. Egyszerűen csak már komolyabb a kapcsolatunk a barát-barátnő felállásnál. Tudom, hogy nem kellene mások véleményével foglalkoznom, de a környezetemben szinte mindenki ezen a véleményen van, és azért zavaró.
2020. jan. 17. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki az eskuvore elezi ki a dolgokat manapsag, nem pedig arra, hogy hazas lesz. Nem szeretem a lagzis, hu de nagy rongyrazos esemenyeket amugy sem.

Sok boldogsagot!!

2020. jan. 17. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez butaság. Nekünk is 2 tanús esküvőnk volt, mégsem vettünk fel hitelt. Mivel a férjem szeretett volna, később tartottunk templomi esküvőt is, de oda is csak kb 26 embert hívtunk.

Van egyébként köztes megoldás is, ami például nálunk valszeg lett volna, ha egy napon tartjuk a polgárit és a templomit. Az volt a terv, hogy a szülőket, testvéreket, tanúkat hívjuk a szertartásra, így mégis ott lettek volna a legfontosabbak, de mégse lett volna hatalmas tömeg. És aztán egy ebéd/vacsora. Így túl sokba se kerül.

De szerintem a 2 tanús is nagyon hangulatos volt, úgyhogy hajrá!

2020. jan. 17. 22:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs vele baj. A lényeg, hogy mindenkinek olyan legyen a nagy nap, amire ő vágyott.

Mi szerettük volna a közeli családdal és a baráti társaságunkkal együtt megélni ezt a napot, így 70 fővel tartottuk a szertartást. Mindenki laza elegáns cuccban volt, nem volt feszengés, nem volt feszített program, nem volt feltűnősködés, mindenki jól érezte magát. Még én is, pedig utálok a középpontban lenni. Végig meg voltam hatódva, mindig eszemben volt, hogy ennyi ember csak miattunk jött el és jó volt látni, hogy jót ettek, ittak, jól érzik magukat. Én nagyon nem bántam meg a döntésünket. Nem vettünk fel rá hitelt, nem erőnkön felül terveztük, nagyon jól éreztük magunkat, igazán szép élmény volt. Mi ezt szerettük volna, ezt valósítottuk meg. Sokba került, de egy fillért sem sajnálok, amit erre fordítottunk.

Ha valaki nem ezt szeretné, azt is tökéletesen megértem, inkább az lenne a fura, ha még is magára erőltetné a nagyobb lagzit, csak mert ez a "társadalmi elvárás". Inkább csak olyan szempontból lehet érdemes végig gondolni, hogy a család mit fog hozzá szólni? Én pl. tudom, hogy anyukámat nagyon bántotta volna, hogyha ő nem lehet részese a napunknak. Legyen az 2 tanús, vagy 70 fős. Nekem nem érte volna meg az, hogy neki ez örök fájdalma legyen. Mindenki más véleményére tenni kell magasról. Nem annyira olcsó dolog ma összehozni egy nagyobb lagzit és nagyon nagyon rossz út, ha az kizárólag a külsőségek felé megy el, hiszen bármennyi pénzről és bármilyen csilli-villiről is beszélünk a lényeg akkor is az, hogy házastársakká válunk. Kit érdekel, ha nem olyan lett a dekorban a virág, vagy nem olyan árnyalatú a székmasni, esetleg 30 percet csúszik a program? Annyira nem lényeg...

Ha javasolhatnék valamit a házasulandóknak, az az lenne, hogy forduljanak egymás mellé, fogják egymás kezét, táncoljanak és éljék meg együtt a napot.

Annyira sok esküvőn jártam, ahol nem is láttam együtt táncolni a párt. Teljesen elvitte őket az esemény, elveszett a lényeg.

2020. jan. 19. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!