Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Visszafogott, csendes személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogott, csendes személyiséggel hogyan csináljam végig ezt az esküvőt?

Figyelt kérdés
Hamarosan esküvőnk lesz és én mindig is egy csendes, zárkózott nő voltam. Még párom szüleivel , testvérével se sikerült jó kapcsolatba kerülnöm, mert még mindig feszengek előttük. Párom se az a beszédes típus, de azért jobban tud beszélgetni bárkivel, meg nem is jön zavarba. Nem lesz nagy esküvő, de azért egy 40en tuti leszünk, ami nekem már soknak számít. Az a baj, hogy én sose szerettem a középpontba lenni, nem én voltam aki beszélgetéseket kezdeményezett és szerettem inkább a háttérbe húzódni. Viszont tudom, hogy itt mindenki majd engem fog nézni táncnál, templomban , kajáláskor stb. A másik, hogy addigra már 7 hónapos terhes leszek és valószínű a fogszabályzóm se veszik le. Hogyan legyek pörgős, beszédes aznap?
2020. jan. 12. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Add magadat. Ez rolad szol es a parodrol. Ti ilyenek vagytok, pont . A szeretteitekkel lesztek aznap,nem kell megjatszanod magad
2020. jan. 12. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát en a helyedben akkor nem csinaltam volna ilyen jellegu esküvőt, inkább 2 tanusat, de gondolom már mindegy.

A bőrödből nem tudsz kibújni és nem is kell. Valtasz mindenkivel pár szót, megkerdezed hogy érzik magukat, milyen volt a kaja, stb, jó zenekart kell hivni, majd ők elszórakoztatják a népet, az nem a te dolgod. Meg jól tervezd meg az ülésrendet, aztán kész is.

2020. jan. 12. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem miért kell ennyire megkeseríteni a saját életeteket. Ha ilyen típus valaki akkor nem kell vendéges esküvőt tartani. Nem tudom mikor szoknak már le erről a megfelelési kényszerről az emberek hogy az esküvő mindenkiről szól csak róluk nem. Ha nem birod amikor középpontban vagy akkor nem kell összecsődíteni a rokonságot, meg kell esküdni szépen két tanúval.

Ha nem így csináljátok akkor ezen nem lehet segíteni, nem leszel beszédes szociális pillangó sosem. Életed legszebb napja kicsit sem lesz szép így.

2020. jan. 12. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
Elég kamunak tűnik.
2020. jan. 13. 05:52
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

A teleregény előzményei. Ennek havonta van valami baja az esküvővel vagy a családdal.

2020. jan. 13. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira nem értem az összefüggést... Szerintem viszonylag sok esküvőn voltam, a nagy részük pedig olyan volt, ahol nekem semmi személyes kapcsolatom nem volt a párral, vagy max. csak az egyik féllel, de sokszor szimplán kísérőként mentem vagy úgymond "vattának" (mert sokan meghívnak boldog boldogtalant). Én megmondom őszintén, hogy soha nem igényeltem azt, hogy engem bárki is szórakoztasson, odajöjjön hozzám beszélgetni a pár, legyenek pörgősek, viccesek, csacsogjanak stb., ha ismertem őket, ha nem. Mindenki magával volt elfoglalva, azokkal volt, akikkel tényleg szívesen beszélgetett, szórakozott stb., szerintem ez a normális. Én hülyét kapnék tőle, ha valaki ott jópofizna nekem. Én sem vagyok ilyen típus, ugyanúgy nem játszanám meg magam, csinálnám, ami jól esik, ahogy szeretném stb., aztán kész és nem azt akarnám, hogy arról szóljon az esküvőm, hogy másokkal foglalkozom, magamra meg időm sem marad.
2020. jan. 13. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy esküvő rólatok szól, nem a jópofizásról. A pár nem is tud ennyi emberrel beszélgetni, jópofizni.
2020. jan. 13. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
26%
Rafogod a babara h elfaradtal, leulsz es valoszinuleg nem fogjak hajnalig ropni ha ott unatkozol.
2020. jan. 13. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest, hogy "csendes és visszafogott" vagy, eléggé rá vagy pörögve az esküvőre. Valóban teleregényt írsz, mindig új résszel jelentkezel :D

Egyébként nyugi, természetesen mindenki téged fog nézni, és meglesz a véleményük, hogy csak terhesen vesznek el téged. Még ahhoz is van pofád, hogy templomban esküdj, miközben ott a hasadban a házasságon kívül fogant rajkó. Szánalom.

2020. jan. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!