Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miben voltatok a polgári esküvőtökön?
Jövőre házasodnánk össze de csak polgári esküvőt szeretnénk tartani és utána egy kis összejövetelt.
Itt tudom annyira nem számít a menyasszonyi ruha de azért illik normális ruhában lenni.
Nos,én találtam egy nagyon szép ruhát de nem fehér hanem világos rózsaszín. Szerintetek ebbel lehet menni? Nem ciki? Szerettem volna egy egyszerű menyasszonyi ruhát ami nem annyira habos-babos de nincs a méretemben és az ízlésemben. Ti miben voltatok?
Én "igazi" menyasszonyi ruhában, olyan rendes habos-babosban, de nálunk utána egyből buli volt, nem csak egy csendes kis összejövetel.
Viszont egyetértek az elsővel, abban legyél, ami neked tetszik, amiben jól érzed magad. Egyébként csomó ismerősöm a sima polgári szertartás+állófogadás jellegű esküvőjére vagy fehér kosztümöt húzott, vagy egyikük pl a H&M-től rendelt egy tök szép menyasszonyi ruhát, semmi flanc, egyszerű fehér, a tetején egy kis csipkével, hogy azért mégis. Esetleg ha nem vagy elégedett a mostani ruháddal, ilyen területen is körülnézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!