Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mérjem le a méreteimet?
Figyelt kérdés
Márciusban lesz a hugom esküvője viszont nem tudok eljutni boltba megvásárolni így kizárásos alapon a netes rendelés maradt. Nadrágot felsőt rendeltem eddig de alkalmi ruhát sajnos nem. Eu számozás alapján vannak megadva a méretek mint pl: 44-46-48 stb...
Viszont fogalmam sincs mi az én méretem. Tény hogy husi vagyok de ha vékony lennék sem tudnám.
Hogyan mérhetem le itthol hogy alkalmi ruhából melyik passzolna rám?
Sajnos kizárt hogy eltudjak menni boltba vásárolni mert egyrészt messze is lenne másrész teljesen be vagyok táblázva. Nos? Valaki tud linkelni oldalt vagy tippet? Neten már láttam nagyon szépeket de ez a méret dolog kiakaszt. Köszi ha segítettek.
28/N
2019. dec. 19. 00:42
1/4 anonim válasza:
Keresel táblázatot, hogy melyik méret hány centit takar. Fogsz egy mérőszalagot és megméred te melyik vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Alapból olyan táblázatot sem találok amelyben leírná részletesen hogy hol kell mérni pontosan...
2019. dec. 19. 00:54
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt már megtaláltam de nem megfelelő,nem érted a kérdésem :)
2019. dec. 19. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!