Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után mennyi idővel volt az esküvő (tök)? És hány évesen? 20/L
Párommal 4 hónapja járunk jegyben.Szeretnénk esküvőt,de nem most rögtön,persze nem is 5 év múlva.Olyan 2-3 éven belül.Sokan megszóltak,hogy akkor minek ilyen korán az eljegyzés,ha nem 1 éven belül házasodunk.Az igazság az hogy szeretnénk,de pénz kérdése minden.Nem hatalmas lagzit szeretnénk(kb. 80 fős),de azért kell spórolni hogy minden meglegyen és persze fel is szeretnénk készülni,informálódni és ehhez is idő kell. Gondolom a lányok megértenek,hisz az esküvő a szerelmünkkel hatalmas dolog és nem lehet 5 perc alatt az anyakönyvvezető előtt elintézni.
Kort is írjatok :)
szia
én 17 voltam mikor eljegyzett, ő ekkor volt 20. egy évre rá vettük a karikagyűrűüket, és az azt követő évben házasodtunk én 19 voltam, ő 22.
csodás esküvőnk volt, 100 fős....győnyörű ruhám volt, és nagyon szeretek feleség lenni ilyen fiatalon. sokan megszóltak, hogy minek ezzel sietni, de szerintem nem az a fura, ha valaki fitalalon megtalálja az igazit és hozzámegy. hanem inkább az, hogy megtalálja együtt élnek 9-10 évet van már 2 gyerek és csak utána házasodnak. szerintem az gáz.
egy percre sem bántuk meg! és minden nap egy csoda :)
szia utolsó vagyok...
két nap múlva leszek 20. egyetemre járok, és dolgozom. mindenünk megvan bőségesen.
jah, rólam még annyit, hogy elég hagyomásnyos értékrendet képivelek, így szűzen is mentem férjhez. üszke vagyok, hogy az első és egyedüli az életemben.
a házasságtól sokan félnek, mint a tűztől... a napokban beszélgettem egy csajszival, aki 29 éves és azon a hétvégén házasodott. a leendő férjével már 9!!!! éve vannak együtt, ebből 4éve együtt is éltek, és teljesen kétségbeesetten kérdezte, hogy biztosan jól döntött-e?!?!
és sajnos nem ő az egyedüli, aki hasonlóan gondolkodik. én például nem értem, hogy utolsó héten miért gondolkodik azon, hogy vajon elrontja-e az életét, ha már szinte házasságban éltek 4 éve, és 9 éve ismeri!!!
üzenem nektek, hogy ne féljetek! ha mindketten szeretitek egymást annyira, hogy elkötelezetten egymásnak leéljétek az élteteket, akko hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!