Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után mennyi idővel volt az esküvő (tök)? És hány évesen? 20/L
Párommal 4 hónapja járunk jegyben.Szeretnénk esküvőt,de nem most rögtön,persze nem is 5 év múlva.Olyan 2-3 éven belül.Sokan megszóltak,hogy akkor minek ilyen korán az eljegyzés,ha nem 1 éven belül házasodunk.Az igazság az hogy szeretnénk,de pénz kérdése minden.Nem hatalmas lagzit szeretnénk(kb. 80 fős),de azért kell spórolni hogy minden meglegyen és persze fel is szeretnénk készülni,informálódni és ehhez is idő kell. Gondolom a lányok megértenek,hisz az esküvő a szerelmünkkel hatalmas dolog és nem lehet 5 perc alatt az anyakönyvvezető előtt elintézni.
Kort is írjatok :)
Saját példát még nem mondhatok. :(
A szüleim 17 (anyum) 20(apum) évesen ismerkedtek meg novemberben, következő év májusában eljegyzés anyukám ballagásának a napján, szeptemberben lakodalom, tehát még egy év sem telt el, mindenki azt mondta, hogy nem lesz tartós a házasságuk mert fiatalok még, főleg anyai nagypapám (holott ő is ennyi idősen vette el a nagymamám), egyikük sem volt szűz (persze szülők erről mit sem tudtak) amikor megismerkedtek, de a szülők konzervatívak voltak, az együttélés (sőt még az együtt alvás sem) nem jöhetett szóba. Idén lesz az ezüstlakodalmuk, még mindig kézen fogva mennek az utcán.:)
22N
Engem tavaly jegyzett el a szülinapomon:) akkor 21/L és 23/F.
Most a tervezett babánkat várjuk, és igaz, hogy a házassággal vártunk volna jövö nyárig, most muszáj megtartanunk a polgári esküvöt a kicsi miatt. Hosszú, hogy miért, nem ide tartozik. Viszont jövöre megtartjuk a templomit is, akkor már szép vékonyan és abba a ruhába amit már kinéztem magamnak. Úgyis csak akkorra lett volna pénz rá. Így most csak a papírmunka lesz :)
22/L
Én januárban leszek 20 éves. Vőlegényem 23 éves. Jövő hét szombaton lesz az esküvőnk! Idén januárban, tehát fél éve volt az eljegyzésünk, egyébként 2007 tavasza óta vagyunk együtt.
Az én véleményem, hogy 3 év alatt ki lehet ismerni a másikat, hogy tudd, valóban vele, mellette akarsz-e megöregedni. Hogy boldog vagy-e mellette, hogy el tudod-e viselni, ha esetleg rossz napja van, tudsz-e neki segíteni, számíthat-e rád,stb...Nekem is sokan mondják, hogy fiatal vagyok, meg hogy várjunk még, de ezeket érdekes módon csak azok mondják, akik nem ismernek közelebbről minket, vagy már 'öreg rókák', és túl vannak a váláson. Barátaink, szüleink, és mindenki, aki fontos, támogat minket. Rengeteg rossz példa van, de egy házasságba tényleg csak akkor szabad belemenni, ha egy pillanatra sem, gondolati szinten sem haboz az ember. Ha már valami rossz sejtés átfut az agyán,hogy jaj mi lesz, akkor lehet hogy csak a fellángolás ténye, és ebből sajnos gyakran válás lesz.
Ahogy leírtad, szerintem ti teljesen komolyan gondoljátok, de ezt egyedül te és ti érzitek ott belül. Ha biztosak vagytok magatokban, akkor tényleg csak azokra a véleményekre adjatok, akik közel vannak hozzátok!
Sok boldogságot :)
Én 19 voltam amikor megismertem a páromat 22 amikor eljegyzett, 23 amikor feleségül vett és 25 amikor megszületett a kislányunk.
Nekem határozott elképzelésem volt arról, hogy 25 évesen szeretnék szülni és még 30 előtt meglegyen a kis tesó.
Szerencsére a férjem is így szeretné aki amúgy 2 évvel idősebb nálam.
Ne foglalkozz vele ki-mit mond, neked kell érezni mikor jött el az idő a házasságra.
Én már 19 évesen is tudtam, hogy vele szeretném leélni az életem és most 8 év után is ugyan így gondolom és nem bántam meg semmit!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!