Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi volt a legnagyobb problémád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb problémád az esküvőd szervezésénél?

Figyelt kérdés
Hogy tudtad megoldani?
2019. nov. 15. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem csak az, hogy én egy 20 személyes esküvőt szerveztem egy étteremben, aztán anyám meg anyósom meghívta az egész társaságot mihozzánk.

De végül jól sült el. Nyár volt, meleg, kint ültünk a kertben, étel-ital is akadt. Végül már nem is haragudtam rájuk, hogy felülírták az elképzelésemet.

2019. nov. 17. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
20an voltunk mi is, azt gondoltam, hogy ezzel elkerülhetem a vitáját, de volt egy Facebook csoport, amiben mentek a harcok. Az kicsit lehoz ott az életről, de a végén jó volt minden.
2019. nov. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!