Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mivel dobjuk fel a lagzit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel dobjuk fel a lagzit?

Figyelt kérdés

Egyszerű polgári szertartás lesz szűk családi körben, aztán "lagzi" kb 15 fővel. Szeretnénk ha éjfélig tartana legalább, milyen programokat szervezhetnénk, hogy ne unatkozzanak a vendégek? Vacsora, tánc, zene, beszélgetés ez eddig megvan.

Játékokat nem ciki ilyen kevés vendéggel beszervezni?

Félek hogy kínos lesz az egész, hogy megpróbálunk "nagy lagzit" csinálni ilyen kevés vendéggel.

És szerintetek egy kicsit habos-babosabb ruhát "ciki" felvenni ilyen kis esküvőre?

Azért lesz így, mert a párom kis esküvőt szeretne én pedig nagyot, és így oldanánk meg. Nekem ilyen szép nagy ruha az álmom, nem lenne ez nevetséges?

2019. nov. 12. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Ha ti így szeretnétek, akkor legyen.

2019. nov. 12. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Mind a 2 fél hívja meg 3-4 exét, és amikor mág tetőfokán van a buli, álljatok neki sztorizgatni! :)
2019. nov. 12. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Le kell itatni a rokonságot és akkor simán elbulikáznak hajnalig.
2019. nov. 12. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Tegnap rt valaki ki kérdést, hogy randizna e valaki mulatós zenésszel, szerintem kérjétek fel őt, hogy játszon a lagzin.
2019. nov. 12. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A habos-babos ruhával nincs gond, a játékok viszont idétlenek és bárgyúk lesznek 15 fő előtt.

A kicsi esküvőkön legtöbbször egy vacsora szokott lenni beszélgetéssel, nevetgéléssel és sztorizgatásokkal. A játékokhoz nagyhangú, kurjongató rokonok, hangos zene, kissé már ittas emberek kellenek, ezért is szoktak későn kezdődni. Nem tudom, a te rokonságod milyen, de 15 emberből szerintem jó, ha 1 ilyen akad, egy embertől meg nem lesz olyan a buli, mint amit te elképzelsz és amihez szokva vagy a 100-150 fős lagzikon.

Én ezt a játékos dolgot elengedném a helyedben.

2019. nov. 12. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is habos babos ruha volt az álmom, hát fel is vettem, és nem bántam meg. Húszan voltunk. Játék nem volt, csak csendes zene és beszélgetés. Tökéletes volt.
2019. nov. 12. 21:10
 7/10 peca1000 ***** válasza:
58%
A játék gyerekeknek való, azzal csak elíjeszted a vendégeket, és leléphet a banda fele is.
2019. nov. 12. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi is úgy voltunk vele, hogy bár kis esküvőnk volt, megadtuk a módját. Volt "hercegnős" ruhám, gyönyörű helyszín, dekor, stb. Szerintem ezek az esküvők tudnak a legjobban sikerülni.

Viszont nálunk nem volt tánc, csak vacsora meg beszélgetés és így is eltartott kb éjfélig. :)

2019. nov. 13. 06:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagy esküvőn sem szeretem a megszokott, elcsépelt, lerágott csont játékokat. Annyira unalmas már. Kicsin pedig végképp feszélyezne, hogy jó eséllyel mindben részt kell vennem.

Szerintem jobb, ha hagyod, hogy spontán legyen az egész. Nyilván a legfontosabbak lesznek ott, akikkel jól érzitek magatokat. Beszélgessetek, nevessetek, táncoljatok, ünnepeljetek. Nem kell túlerőltetni. :)

A ruha nem ciki. Vegyél fel olyat, amilyet szeretnél.

2019. nov. 13. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A ruha mindegy, de a játékok szerintem elég kellemetlenek ennyi fővel. 15 fővel nem nagyon lesz az a nagy buli-feeling. Vacsoráznak, beszélgetnek, de szerintem mást nem nagyon kéne erőltetni.
2019. nov. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!