Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dobjuk fel a lagzit?
Egyszerű polgári szertartás lesz szűk családi körben, aztán "lagzi" kb 15 fővel. Szeretnénk ha éjfélig tartana legalább, milyen programokat szervezhetnénk, hogy ne unatkozzanak a vendégek? Vacsora, tánc, zene, beszélgetés ez eddig megvan.
Játékokat nem ciki ilyen kevés vendéggel beszervezni?
Félek hogy kínos lesz az egész, hogy megpróbálunk "nagy lagzit" csinálni ilyen kevés vendéggel.
És szerintetek egy kicsit habos-babosabb ruhát "ciki" felvenni ilyen kis esküvőre?
Azért lesz így, mert a párom kis esküvőt szeretne én pedig nagyot, és így oldanánk meg. Nekem ilyen szép nagy ruha az álmom, nem lenne ez nevetséges?
Szerintem nem.
Ha ti így szeretnétek, akkor legyen.
A habos-babos ruhával nincs gond, a játékok viszont idétlenek és bárgyúk lesznek 15 fő előtt.
A kicsi esküvőkön legtöbbször egy vacsora szokott lenni beszélgetéssel, nevetgéléssel és sztorizgatásokkal. A játékokhoz nagyhangú, kurjongató rokonok, hangos zene, kissé már ittas emberek kellenek, ezért is szoktak későn kezdődni. Nem tudom, a te rokonságod milyen, de 15 emberből szerintem jó, ha 1 ilyen akad, egy embertől meg nem lesz olyan a buli, mint amit te elképzelsz és amihez szokva vagy a 100-150 fős lagzikon.
Én ezt a játékos dolgot elengedném a helyedben.
Mi is úgy voltunk vele, hogy bár kis esküvőnk volt, megadtuk a módját. Volt "hercegnős" ruhám, gyönyörű helyszín, dekor, stb. Szerintem ezek az esküvők tudnak a legjobban sikerülni.
Viszont nálunk nem volt tánc, csak vacsora meg beszélgetés és így is eltartott kb éjfélig. :)
Én nagy esküvőn sem szeretem a megszokott, elcsépelt, lerágott csont játékokat. Annyira unalmas már. Kicsin pedig végképp feszélyezne, hogy jó eséllyel mindben részt kell vennem.
Szerintem jobb, ha hagyod, hogy spontán legyen az egész. Nyilván a legfontosabbak lesznek ott, akikkel jól érzitek magatokat. Beszélgessetek, nevessetek, táncoljatok, ünnepeljetek. Nem kell túlerőltetni. :)
A ruha nem ciki. Vegyél fel olyat, amilyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!