Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ugyanott tartani a ceremóniát, mint a lagzit?
Szerintem így nem túl szerencsés.
Pont az "el kéne küldeni" miatt. Hogy lehetne jól megoldani,nem tudom.
Nálunk volt a templomi, (már előző héten megvolt a polgári két tanúval), szóval volt a templomi esküvő, utána egy helyen meg volt tartva a pogácsás-sütis-pezsgős állófogadás. És utána mentünk tovább az étterembe, csak a család és pár nagyon közeli barát. Szóval itt mi mentünk tovább utána, így könnyebb volt.
Ha viszont azt a helyet szeretnéd ceremóniához is, és vacsorához is, az általad említett dolgot nem lesz könnyű megoldani, de biztosan írnak majd pár ötletet...
Szerintem szuper így! Az szertartás után bőven hagynék időt a fotózkodásra, gratulációra, állófogadásra. Úgy jó, ha mindenkivel tudsz váltani néhány szót, hogy senki ne érezze kizárva magát. Nem fognak csak úgy ott maradni, szerintem nem kellemetlen, feltéve ha mindenkinek egyértelmű, hogy mire szól a meghívás.
Szerintem a kulcs az, hogy legyen elég idő a szertartás és a lagzi között. Akkor senkinek nem kell azt mondani, hogy "bocsi, de menj már haza, mert sietnénk vacsorázni".
"Ennyi erővel a templominál is aggódhatna bárki, hogy úgy kell valakit hazazavarni mikor vége és a többiek indulnak a lagzi helyszínre."
Azért nem ugyanaz a kategória, hogy szertartás után elindul valahova az a csapat, aki meg van hívva a lagziba (a csak szertartásra hívottak esetleg nem is tudják, hol lesz, mivel ők olyan meghívót kaptak eleve, amiben nem szerepel az étterem neve sem).
És más eleve az étterem területén lenni a lagziba nem meghívottaknak is, szerintem ez utóbbi igenis kínos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!