Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne parázzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne parázzak ennyire?

Figyelt kérdés

Esküvőt tervezzük,és egyre több az akadály úgy érzem!

A vőlegényem szülei elváltak,és mindkét félnek van új kapcsolata..a szülök nem beszéltek kb 20éve ..az anyuka gyülölettel beszél fia apjáról! És tartok attól,hogy a sok éves düh majd a nagy napon fog csattani.!

Anyósom is fura lett..olyanokat mondott hogy válogassuk meg kiket hívunk ,meg csökkenteni kell a létszámot..Próbálok mindenkit figyelembe venni,hisz a vőlegényem falujaban lesz az esküvő..ami a szüleimtől 90km-re van! A családom is rugalmasabb,elfogadják a döntesemet!

A pénz miatt aggódna? Hogy drága lesz?? Vagy mert a vőlegényem az egy szem gyereke? Sokszor érzem azt hogy jobb lenne már túl lenni!

Meg ami még zavaró,hogy egyből a keresztlányát ajánlja koszorúslánynak aki nem is szimpatikus,de nem mutatom neki ki! És elfeljtik hogy nekem van egy hugom,és őt illeti meg hogy koszorúslány legyen.

Tudom a mi napunk lesz,úgy kell csinálni ahogy nekünk jó..de nem szertnék egyből vitát,haragot.

Köszi a válazokat

2019. nov. 11. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem parázni kell, hanem módszeresen "leépíteni" az anyóst MÁS MOST, mert későbbiekben még inkább bele fog szólni az életetekbe. És ennél sokkal kardinálisabb kérdésekben, minthogy ki legyen a koszorúslány erre az egy napra és milyen színű legyen a terítő..
2019. nov. 11. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tartsatok "próbavacsorát", ahol találkoznak a szülők, és akkor nem a nagy napon ugranak egymásnak. Illetve ne egymás mellett üljenek.

Beszéljetek is velük, hogy esküvő jó esetben egyszer van egy életben. Az ne róluk szóljon, uralkodjanak magukon.

Koszorúslány lehet 30 is, nem kell választani.

Anyósjelölttel meg beszéld meg, hogy miért mondta, amit mond, mert nem világos.

Vőlegényed meg vegye ki jobban a részét, főleg hogy az ő családja kavar be egyfeszt.

2019. nov. 11. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) igyekszem!
2019. nov. 11. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem borzasztó szomorú az, hogy neked kell aggódnod azon, hogy a párod szülei tudnak e intelligens felnőtt ember módjára viselkedni a fiúk èlete egyik legszebb napján. Az én szüleim is elváltak, nincsenek is oda egymásért se az új pàrokért, de eszembe sem jutna, hogy a saját lányuk esküvőjén balhézzanak. Tényleg buta, primitív emberek lehetnek.

A koszorúslány részt nem teljesen értem. Gondolom lehet 2 is, nem muszáj egyet választani. Ha mégis egy fér bele, mond meg neki, hogy mivel te leszel a menyasszony, már választottál koszorús lányt. Semmi köze hozzá. A koszorúslány lesz ott melletted minden pillanatban, segít öltözni, készülni, oldja az izgalmat, még jó, hogy hozzád közel álló személyt szeretnél választani. Vagy, ha neked ez a része lényegtelen ès inkább az anyagiak miatt nem akarsz két koszorúslányt, mond meg, hogy egy fért bele, de ha bevállalja, hogy fizeti a ruhát, mindent, akkor legyen..

Meddig akarsz mèg tűrni? A te családod fog 90km-t utazni, amiben nem is az utazàd maga a vészes, hanem a szállás, az ebből adódó kényelmetlenségek. Majd még a húgod sem lehet koszorúslány, mert bizony a párod csalàdjàból választanak azt is.. majd izgulj a primitív szülőkön is. Pàrod esetleg nem szeretne valamit átvállalni ebből a sok izgulnivalóból? Mondjuk, hogy leültetni a családot és beszél velük?

Ki fizeti az esküvőt? Anyós vagy ti?

2019. nov. 11. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Koszorúslányod lehet több. Ez szerintem nem probléma, csak elgondolkodtató feladat. Mennyire ismered a másik lányt, szívesen látnád-e egésznap magad mellett, stb. Ha igen, akkor miért ne lehetne elfogadni az ajánlást? Ha nem, akkor nemet kell mondani és kész. Nem arra hivatkozva, hogy "mit kavar anyós", hanem arra, hogy nem igazán ismered őt és szeretnéd, ha olyanok vennének szorosan körül a nagy napon, akikkel közelebbi viszonyt ápoltok.

Az én anyósom is mond olyanokat, hogy nem kell ennyi ember oda, ne gondoljam, hogy az én pereputtyom buliját ők fogják kifizetni, stb. De több okból sem tudom magamra venni, illetve nem is veszem. A mi esküvőnk, azokat hívunk meg, akiket MI szeretnénk. És mivel mi fizetjük ketten a párommal, ezért majd azt is eldöntjük MI, hogy melyik "pereputtynak" mit állunk mi és hogyan. :) Vélemények vannak minden irányból és lesznek is, ez valahol természetes. Hallgassátok meg, ha arra érdemes, akkor gondoljátok át, majd döntsetek úgy, ahogy nektek jó!

Értelmes felnőtt ember nem parádézik pont az egyszem gyermeke esküvőjén. Több esküvőn is voltam, ahol az elvált szülők rossz viszonyt ápoltak, de sehol nem volt balhé. Az ültetésnél figyelni kell rá, hogy ne üljenek túl közel egymáshoz, sőt... ha lehet a terem két végében kapjanak helyet az új családjaikkal, így ha nem akarnak igazán nem is kell egymásra figyelniük.

Ha valaki ilyenek miatt haragszik meg, akkor meg is érdemli, hogy savanyú szájízzel élje le az életét. Mellesleg én azt mondom mindenki próbálja meg a saját szüleit kezelni. Anyósodat nem neked kell kordában tartani, mert te leszel a fekete bárány! Álljon a sarkára a párod és védje meg az elképzeléseiteket.

2019. nov. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!