Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell azt csinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell azt csinálni, hogy ne parázzak folyton azon, hogy mi lesz, hanem csak élvezzem a párommal töltött időt?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, mások hogy csinálják, hogy nem félnek, hogy mi fog történni. Én mióta az eszemet tudom, folyton szorongok. Már ovis koromban is mindig azzal voltam elfoglalva, hogy "mi lesz, ha....", és azóta is ez megy, mi lesz ha megutál xy, mi lesz ha nem fog sikerülni x dolog, ilyesmik, állandóan ilyeneken görcsölök.

Kapcsolatban még rosszabb: mi van, ha más jobban tetszik majd neki, mi van, ha megutál (soha egy emberi kapcsolatom se élt túl 1-2 évet, a párkapcsolataim is eddig bírták max, a haverok is eltűntek ennyi idő után)

Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan szomorkodok és panaszkodok, az idő 99%-ában jókedvű vagyok és pozitív, jól érezzük magunkat, csak néha elszomorodok magamban.

Pedig csodálatos párom van, aranyos és figyelmes velem, nagyon szeret, támogat mindenben, sokat tesz értem, és komolyan tervez velem, nem akarok még így is ilyenektől félni.

Mások hogy csinálják, hogy nem félnek állandóan? Én olyat még sose tudtam. :/ Pedig olyan jó érzés lehet...

Hogy tudnék segíteni magamon?

2016. okt. 18. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez fejben dol el, ha egyedul nem megy, kerj tanacsot pszichologustol. En 23 eves koromig onbizalomhianyos voltam, ugy ereztem, bennem nincs semmi erdekes, amiert szerethetnenek, stb. Aztan egy nap fejben eldontottem, hogy ez nem lesz igy, ezentul mashogy allok hozza, es szep lassan sikerult is.
2016. okt. 18. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:
sajnos énis ugyan ilyen vagyok és ezáltal magam generálom a problémákat :( nekem is azt mondták, hogy önbizalomhiányból jön és ezen kell változtatni.
2016. okt. 18. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!