Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok válaszát várom akik több év együttélés után házasodtak össze?
A helyzet az hogy nemrégiben voltunk egy barátunk esküvőjén. Ők 1év ,,járás,, után házasodtak össze, meg már jön a baba is, tervezték is. Jó volt látni, hogy milyen boldogok. Örülök is nekik, tényleg összeillenek.
Mi a párommal több mint négy éve vagyunk együtt, 2éve költöztünk össze. Szeretjük egymást, de már nem olyan ,,lángoló,, szerelemmel. Még esküvő sincs kilátásban, mert még fiatalok vagyunk, meg én még egyetemre járok.
Az lenne a kérdésem, hogy most ez az élet rendje hogy így alábbhagy a szerelem? Vagy van olyan aki ennyi, vagy még több együttélés után is iszonyúan szerelmes?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mi most fogunk házasodni, 8 éve vagyunk együtt (2 éve lakunk együtt) és nem ugyanaz mint egy év után, de ez nem azt jelenti, hogy kevésbé jó, másmilyen. Én úgy érzem, hogy sokkal jobban szeretem a vőlegényemet, mint az első év után, de persze hogy nincs már az a mindig amikor meglátlak le akarlak teperni, vagy a naponta felhívlak 3 szor effektus. De ha például valamelyikőnk elutazik mindig rosszul érzem magam, egy nap után is hiányzik, sokkal jobban mint régen. Meg ilyenkor már tényleg ismered a másikat, ezért nem gondolod, hogy ő nem egy a földre leszállt férfiistenség, de épp ezért mert ismered tudod, hogy mennyire különleges neked.
Szóval szerelem szerintem kell, de nem hiszem, hogy annak pont ugyannannak az érzésnek kell lenni mindig, lehet, hogy 20 év múlva megint csak valamilyen egész másmilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!