Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ítélik el/néznek rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el/néznek rá furcsán arra a nőre, aki nem vette fel a férje nevét?

Figyelt kérdés
Én nem vettem fel, semmi feminista hozzáállásom sincs, egyszerűen feleslegesnek tartottam. Viszont azóta vagy megvető tekintetet kapok vagy úgy néznek rám, mint egy földönkívülire.
2019. okt. 11. 17:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vettem fel, és sosem tapasztaltam ezt. Sőt a lányom vezetékneve is különböző, mégsem éreztem ítélkezéseket. Egyedül a repülőtereken szoktak néha emiatt jobban ellenőrizni.
2019. okt. 11. 17:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem néznek rá furán.
2019. okt. 11. 17:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit üldözési mániád van. Nem néznek erre furán.
2019. okt. 11. 17:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
És ki néz rád furán, azt elárulod? A boltban a kasszás? Vagy mégis ki? Kivel kerülsz olyan élethelyzetbe, hogy ezt kelljen ecsetelned? Csak mert szerintem ha te magad nem hozod szóba a témát, senki más nem fogja azt firtatni, hogy felvetted-e a férjed nevét, vahy sem.
2019. okt. 11. 17:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vettem fel, sosem néztek rám furán ezért.
2019. okt. 11. 17:36
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

A volt munkahelyemen többen is rácsodálkoztak. Szerintük a párom nem szeret, nem értettek miért vagyunk együtt.

Én meg öket nem mi közük hozzá?

2019. okt. 11. 19:55
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha küldesz egy képet, akkor furán fogok rád nézni...
2019. okt. 11. 20:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vettem fel, sokan még mindig azt hiszik, nem vagyunk házasok.

72N

2019. okt. 11. 21:19
 9/18 A kérdező kommentje:
Család idősebb nő tagjaitól főképp párom rokonai céloznak utalnak rá mindig hogy márpedig ha egy nő nem veszi fel a férje nevét akkor nem szereti vagy a férfi papucs... minap egy hivatalos helyen az egyik ügyintéző aki ismer engem (utcánkba lakik) olyan grimaszokat vágott mikor megkérdezte mi lett az asszonynevem ( mert már a lánykorit tudja) hogy nagyon rosszul esett. De ez pár példa többször is jártam már így.
2019. okt. 12. 09:50
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem bármit csinálsz, megszólnak az emberek. Mindenkinek véleménye van mindenről, mindenkinek más véleménye. Nem tudsz megfelelni nekik. Ha máshogy csináltad volna, azzal lenne bajuk. Le kell őket szarni.
2019. okt. 12. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!