Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ülésrend elhagyható esküvőn?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülésrend elhagyható esküvőn? Névjegykártya is elég nem?

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb egy kirakott ülésrend, mint találgatni és végigmenni az asztalokon, ki hol ül.

Persze ez 20 főnél még oké, de mondjuk már 60 főtől annyira nem praktikus.

Ha megveszed/csinálod az ültetőkártyákat, akkor már kinyomtatni/szerkeszteni/megrendelni egy ülésrendet nem eget verő költség.

Elég akár egy ABC sorrendbe írt névsor, a nevek mellett az asztalszám is.

2019. okt. 10. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
70fős lagziba nem okozott gondot, hogy nem volt ülésrend. Mindenki az mellett ült ahol szeretett volna
2019. okt. 10. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhagyható, de ha nagyobb létszám van, akkor praktikusabb. Ismeritek az embereket el tudjátok előre dönteni, hogy lesz-e közös témájuk, jól fogják-e érezni magukat az adott emberek asztaltársaságában, ki tudnak-e jönni.

S így legalább nincs zavar sem, hogy valaki ülni szeretne valahova, de ott már nincs hely.

Létszámfüggő, 4-5 asztalnál, 30 főnél elég a névjegykártya, de ha nagyobb a létszám és sok asztal van, akkor ne bolyogjanak az emberek, tegyetek ki egy "térképszerű" és egy ABC szerinti ültetési útmutatót.

2019. okt. 11. 01:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Kicsit macerásnak érzem elrendezni ráadásul így akkor ha kell akkor nem lehet variálni az utolsó pillanatban se. Az jutott eszembe hogy belépéskor a vőfély mondaná meg név alapján hogy hanyas asztalnál van a helye. Szerintetek? Amúgy sem lesz túlzottan sok dolga a vőfélynek.
2019. okt. 11. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, nem akarod előre elrendezni, de mégis már érkezéskor megmondaná a vőfély, hogy ki hol ül. Akkor mégiscsak meg lenne előre, nem? Ha nem kell keresgélniük a vendégeknek, akkor szerintem nem gáz, de szerintem sokkal egyszerűbb kinoymtatni egy A3-as lapon, hogy melyik asztalnál kik ülnek.
2019. okt. 11. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig egy olyan esküvőben voltam, ahol volt ülésrend, de ott is csak az volt, hogy ki melyik asztalnál ül (hosszú és rövid asztalok is voltak). Ez meg általában az alapján volt, hogy ki-kit ismert.

Egyik unokatestvérem esküvőjén több mint 200-an voltunk, ülésrend nélkül, mégse lett belőle semmi probléma. Így megoldható anélkül is.

2019. okt. 11. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Ha előre elrendezem, kitalálom ki hol és kikkel üljön majd meg is rendelem a nyomdából aztán esküvő előtt 1 héttel kiderül hogy Jóska bá’ nem tud jönni, viszont Marika néni az új udvarlóját elhozná akkor cseszhetem az egészet.

Míg az esküvő napján a vőfély szépen megkapná egy lapon a vendégek listáját és ennyi.

2019. okt. 11. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Akkor félreértettelek. Ilyen megterveztetett, nyomdában készült valóban nem kell. Én még csak olyant láttam, amit a pár otthon maga írt. Legutóbb például pont én nyomtattam egy barátnőmnek az esküvő előtti napon. Sima fehér lap, asztalszámokkal és nevekkel, minden extra szerkesztgetés vagy díszítés nélkül. De tulajdonképpen igazazuk van azoknak is, akik azt mondják, ez se feltétlen szükséges.

2019. okt. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!