Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok! Nektek kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek kizáró ok lenne, ha egy pasi így vélekedne?

Figyelt kérdés

A legfontosabb saját maga és a párja lenne számára, olyannyira, hogy gyereket sem igazán akar, maximum 30, de inkább 35-40 körül tudná magát elképzelni apa szerepben.

Nem akarna esküvőt sem, de amennyiben a párjának ez fontos, abba belemenne, hogy legyen állami esküvő, esetleg vendéglátás pl. egy vacsora a legközelebbi családtagoknak, és barátoknak, tehát maximum 10-15 fő + a ők. A templomi esküvőről pedig hallani sem akar, mert nem vallásos.

2019. szept. 30. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem mindenképpen fontos hogy jó apuka legyen mert én már akár most is akarnék gyereket pedig csak 22 vagyok. De ugye egyetem munka stb ilyen 25-26korul jo lenne. Ha nem akar akkor nem is élném bele magam hogy szeressem.
2019. szept. 30. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az lenne a kizáró ok, ha nem így gondolná, mivel nekem is ez a hozzáállásom.
2019. szept. 30. 19:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet keresek.
2019. szept. 30. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha sikerülne olyan pasit találjak, aki nem szeretne gyereket, simán leadnék az esküvős "vágyaimból" cserébe. Nem mintha túl nagyszabásúra vágynék, templomi meg teljesen kizárt számomra is.
2019. szept. 30. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

És közel sem a gyerek miatt, mert én se biztos, hogy akarok. Párom 37 éves, és még benne sem ébredt fel az "apa" dolog, és ez nem is baj.

Viszont itt más a világnézetünk, ahogy látom. Nekem fontos a "templomi" esküvő, mert keresztény vagyok. Ő nem, tehát ez komoly súrlódás lenne hosszú távon. Ezenkívül leírás alapján elég önzőnek tűnik. Azt sejtem, hogy csak duma, hogy "ő és a párja" a legfontosabb. Pár év után már csak ő maga lenne a legfontosabb maga számára.

2019. okt. 1. 09:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem, sok mindenben egyetértünk. Nem hiszem hogy akarok gyereket, nem zárom ki hogy majd 30-35 éves koromban meggondolom magam, de ez egyáltalán nem biztos. Templomi esküvőm nem lesz, nem vagyok vallásos, megkeresztelve se vagyok. Állami esküvőt asszem szeretnék, talán kicsit nagyobbat mint te (kb 25-35 fő) mert a két tesóm, a családjuk, anyám és apám már megvan 10 fő, de semmiképpen sem ilyen hagyományos 300 fős lagzit vőféllyel meg menyasszonytánccal meg a szomszédasszony lányának a másodunokatestvérével. Inkább egy rövid szertartást és utána valami szép vacsorát képzelek el.
2019. okt. 1. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Gyereket nem akarok (plusz nem is lehet, így ez nem vita tárgya), a házasság fontos számomra, ahogy a hitem is. A szűk család nálam 20 fő. A templomin bukik el, és azon, hogy nem férek bele az általa tolerálható létszám keretbe. De leginkább azon, hogy a házasság értéke láthatóan nem azonos számára azzal, amit nekem jelent. Összességében nem egyezik a felfogásunk. Egyébként házas vagyok, 20+ fős polgári és egyházi szertartásunk volt, lagzi nem.
2019. okt. 16. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!