Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek kizáró ok lenne, ha egy pasi így
vélekedne?
Figyelt kérdés
A legfontosabb saját maga és a párja lenne számára, olyannyira, hogy gyereket sem igazán akar, maximum 30, de inkább 35-40 körül tudná magát elképzelni apa szerepben.
Nem akarna esküvőt sem, de amennyiben a párjának ez fontos, abba belemenne, hogy legyen állami esküvő, esetleg vendéglátás pl. egy vacsora a legközelebbi családtagoknak, és barátoknak, tehát maximum 10-15 fő + a ők. A templomi esküvőről pedig hallani sem akar, mert nem vallásos.
Nekem mindenképpen fontos hogy jó apuka legyen mert én már akár most is akarnék gyereket pedig csak 22 vagyok. De ugye egyetem munka stb ilyen 25-26korul jo lenne. Ha nem akar akkor nem is élném bele magam hogy szeressem.
2019. szept. 30. 18:59
12/17 anonim válasza:
Nekem az lenne a kizáró ok, ha nem így gondolná, mivel nekem is ez a hozzáállásom.
2019. szept. 30. 19:22
13/17 anonim válasza:
Ilyet keresek.
2019. szept. 30. 19:24
14/17 anonim válasza:
Ha sikerülne olyan pasit találjak, aki nem szeretne gyereket, simán leadnék az esküvős "vágyaimból" cserébe. Nem mintha túl nagyszabásúra vágynék, templomi meg teljesen kizárt számomra is.
2019. szept. 30. 20:27
15/17 anonim válasza:
Nem.
És közel sem a gyerek miatt, mert én se biztos, hogy akarok. Párom 37 éves, és még benne sem ébredt fel az "apa" dolog, és ez nem is baj.
Viszont itt más a világnézetünk, ahogy látom. Nekem fontos a "templomi" esküvő, mert keresztény vagyok. Ő nem, tehát ez komoly súrlódás lenne hosszú távon. Ezenkívül leírás alapján elég önzőnek tűnik. Azt sejtem, hogy csak duma, hogy "ő és a párja" a legfontosabb. Pár év után már csak ő maga lenne a legfontosabb maga számára.
2019. okt. 1. 09:04
16/17 anonim válasza:
Nem, sok mindenben egyetértünk. Nem hiszem hogy akarok gyereket, nem zárom ki hogy majd 30-35 éves koromban meggondolom magam, de ez egyáltalán nem biztos. Templomi esküvőm nem lesz, nem vagyok vallásos, megkeresztelve se vagyok. Állami esküvőt asszem szeretnék, talán kicsit nagyobbat mint te (kb 25-35 fő) mert a két tesóm, a családjuk, anyám és apám már megvan 10 fő, de semmiképpen sem ilyen hagyományos 300 fős lagzit vőféllyel meg menyasszonytánccal meg a szomszédasszony lányának a másodunokatestvérével. Inkább egy rövid szertartást és utána valami szép vacsorát képzelek el.
2019. okt. 1. 18:46
17/17 anonim válasza:
Igen. Gyereket nem akarok (plusz nem is lehet, így ez nem vita tárgya), a házasság fontos számomra, ahogy a hitem is. A szűk család nálam 20 fő. A templomin bukik el, és azon, hogy nem férek bele az általa tolerálható létszám keretbe. De leginkább azon, hogy a házasság értéke láthatóan nem azonos számára azzal, amit nekem jelent. Összességében nem egyezik a felfogásunk. Egyébként házas vagyok, 20+ fős polgári és egyházi szertartásunk volt, lagzi nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!