Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Mi járhat a fejében?
Van egy pasi a munkahelyemen - legyen Péter a neve. Két hete megbeszéltük, hogy nem fog működni köztünk a dolog a korkülönbség és a távolság miatt (szezonálisan dolgozik itt), viszont mióta beszéltünk erről, teljesen máshogyan viselkedik. Előtte is kedveltem őt, oké, nem annyira mint ő engem, de szerettem vele beszélgetni stb. Mióta megbeszéltük a "dolgokat" sokkal normálisabban viselkedik, jobban odafigyel rám (eddig is, nem azt mondom, csak azóta jobban), és hát na, kezdem őt jobban megkedvelni... órákig tudunk sms-getni, szépeket ír meg ilyenek, viszont tegnap megkérdeztem, hogy "mit csinálsz holnap?", csak válaszolt rá, de semmi más. Most nem nagyon értem, hogy mi van. Oké, tudom, hogy megbeszéltük, hogy nem működne, és egyébként is vasárnap van az utolsó napja, de nem értem. Tök jól elvagyunk... vagy talán nem esett le neki, hogy szerettem volna találkozni vele? Ez most így kicsit bugyutának tűnik tudom, de nem tudom máshogyan leírni! Valami ötlet?
Én 22L, ő 37F
Nem sok az a 15 év picit?
21/L
ne eroltesd, foleg hogy megbeszeltetek hogy nem lesz semmi
ha ezek utan te nyitsz fele, hogy megis legyen valami, az max egy kiados dugas lesz reszerol, neked meg a kovetkezo par honap pokol
hidd el, csak jot akarunk neked
15 ev az irto sok :(
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!