Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem őt, mi járhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem őt, mi járhat a fejében?

Figyelt kérdés

A sráccal fél éve ismerjük egymást, barátok lettünk. Ő egy hete szakított a barátnőjével. Azt mondta, nem fog csajozgatni, meg egyik ágyból a másikba ugrani, kapcsolatot akar, és akár már holnaptól kész lenne rá.

Sokat szoktunk beszélgetni, komoly titkokat tudunk egymásról, de nagyon jól el tudunk hülyéskedni is. Valamelyik nap este 10-kor felhívott és éjjel egyig beszéltünk. Meg szombat este 10-kor találkoztunk (ő hozta fel), sétáltunk a Duna parton, beszélgettünk, nagyon sokat nevettünk.

Sokszor elmondta, hogy milyen rossz napja volt, de most már jó kedve van, mennyire örül hogy elmentem, stb.

Szóval jól elvagyunk együtt, szeretünk együtt lenni...viszont a suliban (merthogy osztálytársak vagyunk) szinte tojik a fejemre, és a barátnőmmel flörtöl (akinek amúgy van barátja). És hát látszik rajtam, hogy ez nekem rosszul esik, aztán chaten mindig oda akar kilyukadni, hogy ő az oka a rossz kedvemnek, és féltékeny vagyok. Ezt mindig letagadom. Amúgy úgy tudja, nekem más tetszik...

Mielőtt így "komolyabbra" fordult köztünk a helyzet, a suliban teljesen más volt velem. Minden alkalmat kihasznált hogy hozzám érjen, flörtöltünk, stb..

Most meg csak áhh..siralmas 😩

Nem értem őt! Barátnak tart? Mi ez a játék? Megőrülök tőle 😣😭

21/l

2016. febr. 29. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
21 évesen itt tartani? Az igen. :) Mint a dedóban. Nyilván bejössz neki, csak játssza az eszét, hogy féltékennyé tegyen. Ettől csak lejjebb süllyedne a normális nők szemében...
2016. febr. 29. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá tőle nyiltan
2016. febr. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!