Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek kizáró ok lenne, ha egy pasi így
vélekedne?
Figyelt kérdés
A legfontosabb saját maga és a párja lenne számára, olyannyira, hogy gyereket sem igazán akar, maximum 30, de inkább 35-40 körül tudná magát elképzelni apa szerepben.
Nem akarna esküvőt sem, de amennyiben a párjának ez fontos, abba belemenne, hogy legyen állami esküvő, esetleg vendéglátás pl. egy vacsora a legközelebbi családtagoknak, és barátoknak, tehát maximum 10-15 fő + a ők. A templomi esküvőről pedig hallani sem akar, mert nem vallásos.
Nem. Az, hogy minimális mértékben is el tudja magát képzelni apaként, kizáró tényező.
2019. szept. 30. 17:38
2/17 anonim válasza:
Mármint igen, kizáró ok. Bocsi. 🤦🏼♀️
2019. szept. 30. 17:39
3/17 anonim válasza:
Abszolut nem, barcsak talalnek egy ilyen ferfit, mert en se akarok gyereket, se eskuvot.
Bar en mar oregebb vagyok.
42N
2019. szept. 30. 17:46
4/17 anonim válasza:
Kizáró ok. Nem biztos a gyerekvállalásban. Én pedig 30 körül már szeretnék. Az esküvő számomra fontos, mert életem egyik legszebb napját szeretném a családommal és a barátaimmal is megünnepelni. A családom vallásos. Én is, tehát nem csak parádézni megyek templomba, nekem az az igazi eskü.
2019. szept. 30. 17:50
5/17 anonim válasza:
Ok, de most oszinten, miert kellett 0 5-ra lepontozni a valaszomat???
2019. szept. 30. 18:08
6/17 anonim válasza:
Biztos vannak olyan nők akik hasonlóan vélekednek mint te. Gyermeket én azért előbb akarnék hiszen nehogymár a nagyijának nézzenek az anyja helyett.
Esküvőt mondjuk én sem akarok.
2019. szept. 30. 18:25
7/17 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy kizáró ok, de mindenképp hátránnyal indulna. Egyrészt a gyerekvállalási bizonytalansága miatt (én nagyon határozott vagyok a kérdésben, tudom, hogy akarok, ráadásul fiatalon, nem 30-40 évesen akarok ezen elkezdeni gondolkodni), az esküvővel kapcsolatban meg kicsit bántana, hogy csak az én kedvemért menne bele. A templomihoz én se ragaszkodnék, nem vagyok vallásos én sem, szóval nem emiatt bántana, hanem mert az a nap kettőnkről szól, hogy megünnepeljük amint összekötjük az életünket, igenis elvárnék némi lelkesedést és őszinte örömet a részéről, nem csak egy szájhúzogatós "na jó, ha neked ennyire fontos..." mormogást. Szóval nem azt mondom, hogy kizáról ok lenne, de azért vannak itt olyan szempontok, ami miatt úgy érezném, nem egymást keressük.
2019. szept. 30. 18:27
8/17 anonim válasza:
nekem nem kizaro, de az en pasim 38, en 25, es kb 5 ev mulva szeretnek egy-ket gyereket (talan kicsit kevesebb meglatjuk). szoval jo lesz ez igy. az elozo komoly nojevel 30 evesen ment szet, o sem volt meg akkor kesz az apaságra, a csaj meg nagyon eroltette.
en meg nem igy indultam neki, eleve nem is komolynak indult, de egymasba szerettunk, es lehet igy hogy megkapta tolem a neki kello szabadsagot is, nem telepedtem ra, magatol hozza fel ezeket a dolgokat amiert a masik no ragta a fulet.
szoval ha most korombeli lenne kizaro lenne ja, mert en nem 35-40 evesen akarok szulni, de igy nincs semmi gond.
2019. szept. 30. 18:27
9/17 anonim válasza:
kb az összes férfi ilyen loool..nem akarnak gyereket, esküvőt sem, mert az drága, meg amúgy se vágynak rá, de ha muszáj, akkor a lehető legolcsóbban jöjjön ki, csak közeli barátok meghívása
2019. szept. 30. 18:29
10/17 anonim válasza:
Én szeretnék templomi esküvőt,és gyereket is.Tehát ez nálam kizáró ok lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!