Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megszervezni a lehető legkevésbé megható esküvőt?
olyan esküvőt szeretnék ami a lehető legkevésbé megható, hogy ne legyen meghatódottság és pityergés belőle, mert attól feláll a szőr a hátamon.
Szeretném ha teljesen laza, minden érzelemkinyilvánítástól mentes esküvőm lenne.
Lehet ilyen esküvőt szervezni?
Kérlek adjatok tippeket,hogy hogy szervezzünk egy olyan esküvőt ami teljesen egyszerű és a lehető leglazább.
Nő létemre egyszerűen kiráz a hideg az ilyen érzelgős esküvőktől, de mégis szeretném ha a család ott lenne és részt venne az eseményen de azt nem szeretném , hogy ott mindenki pityeregjen meg ilyenek mert az nekem nagyon nem lenne jó. Ezt szeretném valahogy elkerülni.
Rövid 5 perces ceremónia az alap, szülőköszöntést nem szeretnék ez is alap , de mivel lehetne még lazábbá tenni?
Esetleg valami vidámabb zenével?
Vagy mit tudnánk tenni, hogy a legkevésbé legyen megható??
hu tök jó zenetippeket írtatok..:D rocky??:D végül is miért ne..:D én gyűrűk urára is gondoltam vagy egy gyűrűk ura -star wars mix esetleg..:D az sem olyan megható..:D
a the endet amúgy szeretem nem rossz..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!