Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki ha saját magam csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha saját magam csinálom az esküvői tortákat?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy saját magam sütném meg a menyasszonyi tortát is és a vendégeknek szántat is.

Viszonylag szépen meg tudnám csinálni, mutatós lenne és ami még fontosabb, finom, de azért látszana rajta hogy nem cukrászdából van.

Ciki lenne?

2019. szept. 26. 12:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá időd, akkor hajrá. Úgyse a kirakatban lesz, hanem megeszik. Meg úgyis csak addig szép amíg nincs felvagva.
2019. szept. 26. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, tök király lenne.
2019. szept. 26. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hozzá kedved, időd, kapacitásod, és érzéked, akkor hajrá!

Személyesebb is sokkal, sznob vendégeket pedig ne hívj meg! :)

2019. szept. 26. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Manapság óriási divatja van a mindenféle kézműves terméknek - ez tényleg az lenne, a szíved-lelked adnád bele, nem egy rendelt tucatsüti lenne.

Azt viszont vedd figyelembe, hogy elég sok dolgod lesz az esküvő előtt, nem biztos, hogy jó ötlet a nagy nap előtt hajnalig a konyhában állni. Ne vállald túl magad.

2019. szept. 26. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem max. az a baj az ötlet tel, hogy meg több keszulodest es felesleges stresszt rakna rad. Edesanyam cukrasz, de annyi dolog lesz az eskuvomon aznap tenni valo, inteznivalo, hogy vele is azt beszeltuk hogy biztos nem o fogja csinalni a tortankat, mert egyszeruen nincs ra kapacitas. Menyasszonykent en vegkepp nem tudnam elkepzelni honnan teremtenek ra elotte idot es energiat.
2019. szept. 26. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ezt logisztikaban lenne nehéz megoldani. Egy családnak (4 főnek) nem nagy dolog sütni hétvégén. Nem írod hány fős lagzi lesz, de 10 fő felett már necces szerintem. Alapanyag vásárlás, sütés, tárolás, idő... Sztem jobb megéri rendelni.
2019. szept. 26. 14:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A mi esküvőnkön 30-en voltunk. Mi csináltuk meg a tortát, mi főztünk, nem volt semmi gond. A "lakodalom" is nálunk volt, a mi kertünkben.

Gyakorlatilag ugyanaz, mint egy 30 fős kerti parti.

Mondjuk én rutinos készülődő vagyok, a sminkem és a hajam is én csináltam meg, más úgyse tudta volna pont olyanra, ahogy akarom. Póthajjal együtt 20 perc.

Aki látja az esküvői képeket, az nem hiszi el, hogy ruhával együtt kb 100 ezerből kihoztuk az egész esküvőt.

Szerintem ez a sok körítés az esküvő körül csak felesleges pénzkidobás, sokan ezen élősködnek.

2019. szept. 26. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ hányan lesztek.Ha nem sokan,akkor vágj bele.De ha többen,akkor nem tudom hogy lesz időd tortákkal bibelődni.
2019. szept. 26. 15:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de biztos találsz embereket akik ezt furcsának fogják találni, de hát én azt mondom az emberek a hülyék nem mi magunk! MUhahaha
2019. szept. 26. 15:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Cikinek nem az, csak belefér-e a kapacitásba?

A tortának frissnek kell lennie, készülődéssel együtt lesz rá időd előző nap este vagy aznap reggel..?

2019. szept. 26. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!