Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit illik visszahívni, aki minket is meghívott?
Figyelt kérdés
Hamarosan esküvőt terveznénk, de nagy dilemma van a vendégek körül. Kis esküvőt szeretnénk, mert nem akarunk nagy felhajtást, én legszívesebben két tanúval lerendezném az egészet (én vagyok a menyasszony). Csak hogy minket a múltban többen meghívtak, akiket most a szülők szerint illene visszahívni. Mi nem szeretjük a lakodalmat, nem akarunk sokat költeni erre, mert lesznek komolyabb kiadásaink a jövő évben, ami miatt nem akarunk sokat kiadni erre. De a családban meg sértődés lesz, ha nem hívunk vissza másokat. Ráadásul mivel idén egy házasodási láz kezdődött meg a korosztályomban, elkezdtek régi barátok is hívogatni, akiket szintén illene visszahívni. Olyanok is, akikkel egy évben egyszer beszélek.
Ti hogy oldanátok meg ezt? Az én szüleim már össze ígérgetnek mindent másoknak, ami miatt lassan egyenesen bunkóság lesz kihagyni a messzebbi ismerősöket. Nem fogom ezt tudni megoldani, csak úgy, ha 60 főt összehívok vagy úgy, ha megbántok sok embert?
Ha megsértődnek megérdemlik, nem kötelességed százezreket, vagy akár milliókat kidobni, ha nem akarsz. Ha amúgy nagy esküvőd lenne, mert azt akarnál, akor lehetne ilyeneken gondolkozni, hogy a Juciékkal már két éve nem beszéltünk, de hát ők is meghívtak, akkor már két fő nem oszt nem szoroz, de kéttanus esküvőnél nem kell.
2019. szept. 26. 12:25
3/19 anonim válasza:
Szerintem halasszátok el. Aztán később szép csendben tartsatok kis esküvőt és ne szóljatok róla senkinek. Utána mellékesen megemlíthetitek, hogy összeiratkoztatok.
2019. szept. 26. 12:28
4/19 anonim válasza:
Akivel meg csak egy évben egyszer beszéltek és meghív titeket, mondjátok vissza, nem kötelező elmenni.
2019. szept. 26. 12:29
5/19 anonim válasza:
Szerintem az esküvő rátok tartozik. Semmi köze a 120.unokatestvérnek, havernak hozzá. Hívjatok meg annyi embert amennyit ti szeretnétek. A szülőket meg le kell állítani a szervezesrol. Esetleg naszuttal egybekotve külföldön is osszehazasodhattok.
2019. szept. 26. 12:29
6/19 anonim válasza:
Én is amondó vagyok hogy az esküvőtök elsősorban rátok tartozik es a ti igényeiteknek kell megfelelnie. Én nem vagyok a nagyobb bulik ellen, de olyan rokonokat akik távoliak és max 3 évente egyszer találkozunk mert muszáj, vagy a 72. havert én se hívnám meg.
Szülők, testvérek, közelebbi unokatestvérek, olyan rokonok akikkel tartjátok a kapcsolatot rendesen es jóbsn vagytok illetve a közeli barátokat, a társaságot akik adjak a hangulatot.
De teljesen random embereket felesleges.
Ezért nem szeretem ezt az illik/nem illik dolgot.
Az ember hadd döntse mar el hogy kit akar a saját esküvőjén látni.
2019. szept. 26. 12:43
7/19 anonim válasza:
Az esküvő a ti napotok, nem a rokonoké, nem a szülőké. Tarthattok szűkkörű, csak a legközelebbi rokonok meghívásával is lagzit, akkor nincs sértődés.
2019. szept. 26. 12:54
8/19 A kérdező kommentje:
Engem a szüleim egy olyan helyre ígértek el a megkérdezésem nélkül, ahova eszem ágában sem lett volna elmenni, de "üzletet kötöttek". A szüleim megcsinálnak valamit a párnak ingyen, az én nevemben, nászajándéknak. Most meg hívhatom őket vissza, miközben évi egyszer találkozunk, akkor is véletlenül az utcán kb.
2019. szept. 26. 13:09
9/19 anonim válasza:
Te hülye vagy vagy provokálsz? Konkrétan minden válszoló azt írta, hogy nem kell visszahívnod. Ha meg anyuci pici babucikája vagy és úgy ugrálsz ahogy ő fütyül, akkor kár volt feltenni a kérdést.
2019. szept. 26. 13:21
10/19 anonim válasza:
Egy esküvő csak a fiatal párról szól,nem ismerősökről és rokonokról.Mond meg anyukádnak,ha már ilyen ügyesen lerendezte a nevedbe akkor menjen el ő és téged hagyjon ki ebből az "üzletből".Te jó ég! Ilyent még nem is hallottam.Esküvői meghivás egy üzletkötés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!