Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
90 fős esküvőre hány szeletes tortát rendeljünk?
Figyelt kérdés
Több legyen, hátha több fogy? Vagy kevesebb, mert úgysem eszik mindenki? Ti hogy csináltátok?2019. szept. 19. 11:33
11/13 anonim válasza:
Inkább legyen több. Ha marad, adjátok hajléktalanoknak, vagy szegényeknek, akiknek nem futja rá, vagy tán még sosem ettek tortát. Komolyan. Mi így tettünk, hálás érzés volt. És igen, volt idő rá az események "közben". Mondjuk tél volt és a közelben pont sok hajléktalan volt.
12/13 anonim válasza:
Én 60 főset rendeltem 90 fős nasznepre.
És a fele se fogyott el.
Vacsora 7kor volt, aztán kint a sós, édes süti, torta.. Nem kellett a kutyának sem. De eddig minden egyes esküvőn, ahol voltam megmaradt a torta nagyobb fele, így a nyakamat tettem volna rá, hogy elég lesz, és még így is sok megmaradt, nemhogy elég volt.
13/13 anonim válasza:
80 szeletes bőven elég, még csomagolni is fogtok tudni belőle.
Főleg, hogy a legtöbb esküvői torta bűnszar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!