Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esküvőre hívott a barátom, nekem is kell pénzt adnom? Nem ismerem a párt
Alapvetően nem feltétlenül, de jobb, ha megkérdezed a barátodat, Hogyan is gondolta.
Mi is voltunk már pár esküvőn, as adta a pénzt ajándékot, Ali ismerte őket, a menyasszony táncba meg a másik dobott bele.
Ha jót akarsz és nem szeretnéd hogy szó érjen a hátad mögött akkor ilyen friss kapcsolatban ne menj ilyen nagy volumenű eseményre, főleg hogy nem ismered őket. Én megmondom őszintén nem érezném jól magam ismeretlen közegben, ahol többnyire a szűk családi kör ünnepel. Kvázi neked semmi keresnivalód nincs ott, mert lehet lagzi után már nem is lesztek egy pár.
Na meg egy lagziban mélyen a zsebbe kell nyúlni ha menyasszonytánc van.
Ez tök undorító dolog. Mi az már hogy menyasszony táncba dobjam bele a fogyasztásom. Eleve házasságot kötnek meghívnak, azaz megvendégelnek, fizesse az, aki rendezi! Én is voltam anno unokabátyám esküvőjén apám volt a keresztapja táncolt a menyasszonnyal, de apám kikötötte hogy úgy rabolják el a menyasszony cipőjét, hogy ki nem fizeti! Valahol igaza van. Nálam ez is hülyeség, hogy a keresztszülő nyúljon bele leginkább a zsebébe. Miért? Hisz ha a szülővel történik valami a következő rokoni ág akik gyámságot vállalhatnak a nagyszülők. A keresztszülő csak jelképes. Miért pont neki kellene leginkább.
Visszatérve a témához, aki rendez az fizessen, ne a vendég sereg fizesse ki a saját fogyasztását, más különben addig nyújtózz míg a takaród ér.
Múltkor hallottam olyan házasságról ahova hívtak volna minket is ilyen új gazdagok, hogy menjünk mondanom sem kell 2 milliós gyűrű 2 milliós menyasszonyi ruha. Eszem ágában nem lett volna odamenni, eleve az elveim miatt, és azért se hogy ne nézzenek ki azért mert nem teszek bele egy táncba 300-400-500 ezer forintot. Ezért meg hitelt nem veszek fel, hogy aztán 5 évig fizessem. Mindenki a saját zsebénél maradjon! Nálam ha lesz is valamikor esküvő, szülők, gyerekek ha lesznek, nagyszülők, tesók +2 tanú (2 tanú, ha nem jön ki ennyi vendégből).
Elég bunkó vagy. 3 hónap "járás" semmi, meg se akartak hívni, csak a pasid erőltette rájuk, hogy hívjanak el. Most pedig azon problémázol, hogy pénzt kell adni :D Amikor hívatlanul odamész az esküvőre, akkor nem baj, hogy nem ismered a párt, csak akkor amikor LEGALÁBB a fogyasztásodnak megfelelő összeget oda illene adnod?
Most pedig szavazzon le minden féltékeny, önértékelési zavaros illető, aki az 1-2 hónapos "kapcsikban" elmozdulni sem engedi maga mellől a "párját".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!