Esküvőre mennyi italt rendeljünk?
Figyelt kérdés
Átlagosan mennyi italt lenne érdemes rendelni kb.70 fős lagzira?2017. dec. 26. 19:19
2/10 anonim válasza:
Én ahol voltam esküvőkön, ott mindig korlátlan fogyasztás volt. Szerintem így a legjobb, tuti nem fogy el semmi és a vendégeknek is lehet nyugodtan mondani, hogy azt kérnek,amit akarnak, korlátlanul lehet fogyasztani az italokat.
3/10 A kérdező kommentje:
Én is korlátlan hozzáférést akarok,de nagykerből rendelném,amihez kéne egy körülbelüli mennyiség.
2017. dec. 26. 19:28
4/10 anonim válasza:
Ehhez ismerni kell a társaságot akit meghívsz. Mit isznak? Pl. voltam már olyan esküvőn ahol pálinkából fogyott mint sör vagy bor. Borból biztos, hogy nem érdemes fejenként 2 dl-nél többet betárazni, de a tömény és a sör az elég kiszámíthatatlan.
5/10 anonim válasza:
Keress olyan italboltost, aki nagy mennyisegben ad neked felirasra italt, majd a megmaradt bontatlan piakat visszaveszi, igy nem marad rajtad.
8/10 anonim válasza:
70 fő, abból azért biztos nem iszok mindenki de számoljunk 50 fővel.
Sörből akkor szerintem egy 3-4 ládával biztosan jöhet, de inkább 5.
Borból egy 20-25 üveg.
Pálinka, illetve egyéb tömény szerintem 10-15 üveg elegendő kéne hogy legyen.
Ha ez minden elfogyna akkor azért kevés józan ember maradna.
9/10 anonim válasza:
Ez teljesen kiszámíthatatlan, akkor is ha nagyon ismered a társaságot.
10/10 anonim válasza:
Meg lehet beszélni, hogy esküvőre veszed az italokat és ami nem fogy el, azt visszaviheted. Elég sokan írták, hogy van ilyen lehetőség, csak utána kell kérdezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!