Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki nem akarja feleségül venni a barátnőjét?
Én nem akarok férjhez menni, de ha egyszer arra kerülne a sor akkor mit mondhatnék a barátomnak?
16L
09:02...
Sajnos melléfogtál, mi nem vagyunk egy tipikus kapcsolat tipikus szemét pasassal és tipikus ostoba libával.. Ismerem a párom, ő is engem, 7 éve együtt vagyuk és együtt küzdünk, és egyikünknek se jutna eszébe, hogyha véget érne ez a dolog, akkor hátba támadnánk a másikat. Teljes mértékben rábízhatom az életem, és ő is rám az ő életét. Szerintem az eleve nem lehet őszinte, komoly és bizalmon alapuló kapcsolat, amiben el kell játszani a gondolattal, hogy ha a párom kidob és viszi a pénzt, a lakást, akkor mi lesz..
Az meg ciki, ha valaki a rózsaszín ködtől nem lát, és azt hiszi, a párja az isten, miközben egy semmirekellő, aki csak kihasználja.
Szerencsére viszont sok párkapcsolatban TÉNYLEG ismerik egymást és nem áll fenn ez a kisemmizős veszély...
hát gyereket sem akarok
tudom miről beszélek, nem hinném, hogy valaha is akarok majd
Hát néha a pasikat is megértem ebből a szempontból! Én ilyen történetet hallottam apám egy jó barátjával esett meg.
10-15 éve lehettek házasok,két gyerekük született.Teljesen normális családnak tűntek,elég jól keresett az apa.Egyszer csak a nő azzal állt elő,hogy az apa megrontotta a gyerekeket,elvállt tőle és magával vitt 22 millát és a gyerekek után 300 E Ft-t követel havonta gyerektartás gyanánt! És ez még neki nem volt elég,mindennek a felét elvette és hogy még egyszer belerúgjon,de úgy Isten igazából,megmondta a férjének,hogy ezt így tervezte már akkor amikor udvarolt neki! Szegény apa teljesen meg van roppanva és nem a kemény munkájából származó pénz elvesztése miatt,hanem azért mert eltiltották a gyerekeitől.... Ismerem, jó ember és ezt nem érdemelte meg! Szal nem lepődök meg ha néhány pasi nem igazán akar házasságot.:( Néhány nő olyan mint a piros hetes....mindent visz!
De te tényleg rá érsz még filózni ezeken a dolgokon!Ennyi idős koromba én sem akartam gyereket,most meg már nem lehet.....24 vagyok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!