Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van olyan pasi aki nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki nem akarja feleségül venni a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Én nem akarok férjhez menni, de ha egyszer arra kerülne a sor akkor mit mondhatnék a barátomnak?

16L

2010. júl. 15. 07:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16 évesen még én se akartam, de aztán jött a barátom :) És megérte férjhez menni, a legszebb nap volt az életemben :) Szerintem aki igazán szerelmes, az vágyik a házasságra, az egymáshoz tartozásra. Más dolog, hogy manapság az emberek nagyon pesszimistán gondolkodnak, az folyik a csapból is, hogy fölösleges az a papír, úgyis 1-2 év múlva elválunk, csak a gond van vele, blabla... Sokan csak ezeket hallják, ezért szinte irtóznak a házasságtól. Ha nem így állsz hozzá, hanem úgy, hogy ti ketten szeretitek egymást és nem fogtok elválni, ha gondok adódnak, hanem nkább közösen megoldjátok őket, akkor igenis van értelme a házasságnak.
2010. júl. 15. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nővérem és a pasija 9 éve vannak együtt,van egy 5 éves kisfiuk,de nem házasodtak össze :)
2010. júl. 15. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:

09:02...

Sajnos melléfogtál, mi nem vagyunk egy tipikus kapcsolat tipikus szemét pasassal és tipikus ostoba libával.. Ismerem a párom, ő is engem, 7 éve együtt vagyuk és együtt küzdünk, és egyikünknek se jutna eszébe, hogyha véget érne ez a dolog, akkor hátba támadnánk a másikat. Teljes mértékben rábízhatom az életem, és ő is rám az ő életét. Szerintem az eleve nem lehet őszinte, komoly és bizalmon alapuló kapcsolat, amiben el kell játszani a gondolattal, hogy ha a párom kidob és viszi a pénzt, a lakást, akkor mi lesz..

Az meg ciki, ha valaki a rózsaszín ködtől nem lát, és azt hiszi, a párja az isten, miközben egy semmirekellő, aki csak kihasználja.

Szerencsére viszont sok párkapcsolatban TÉNYLEG ismerik egymást és nem áll fenn ez a kisemmizős veszély...

2010. júl. 15. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Van persze, de az ilyen többségében nem azért nem házasodik, "jaj csak egy papír, nem fontos, anélkül is szeretlek", hanem mert így sokkal könnyebb kilépnie egy kapocslatból, ha netán jobbat találna, fél az elkötelezéstől, nem biztos magában és a kapcsolatban. Még fiatal vagy valószínűleg változni fog a véleményed. Én minden esetre el se tudnám képzelni, hogy hosszútávon együtt éljek valakivel házasság nélkül, netán még gyereket is szüljek, biztos én vagyok a maradi és a régimódi, az nem csak egy papír, az egy szándék kifejezése, hogy szeretnénk örökre együtt maradni, hogy ezentúl mi legyünk és nem te meg én stb. Szerencsére sok olyan pasi van akinek az életben a bulizáson, meg a csajok váltogatásán kívül más célja is van, pl. esküvő, család alapítás. A házasságkötés ingyenes.
2010. júl. 15. 11:12
 15/16 A kérdező kommentje:

hát gyereket sem akarok

tudom miről beszélek, nem hinném, hogy valaha is akarok majd

2010. júl. 15. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát néha a pasikat is megértem ebből a szempontból! Én ilyen történetet hallottam apám egy jó barátjával esett meg.

10-15 éve lehettek házasok,két gyerekük született.Teljesen normális családnak tűntek,elég jól keresett az apa.Egyszer csak a nő azzal állt elő,hogy az apa megrontotta a gyerekeket,elvállt tőle és magával vitt 22 millát és a gyerekek után 300 E Ft-t követel havonta gyerektartás gyanánt! És ez még neki nem volt elég,mindennek a felét elvette és hogy még egyszer belerúgjon,de úgy Isten igazából,megmondta a férjének,hogy ezt így tervezte már akkor amikor udvarolt neki! Szegény apa teljesen meg van roppanva és nem a kemény munkájából származó pénz elvesztése miatt,hanem azért mert eltiltották a gyerekeitől.... Ismerem, jó ember és ezt nem érdemelte meg! Szal nem lepődök meg ha néhány pasi nem igazán akar házasságot.:( Néhány nő olyan mint a piros hetes....mindent visz!

De te tényleg rá érsz még filózni ezeken a dolgokon!Ennyi idős koromba én sem akartam gyereket,most meg már nem lehet.....24 vagyok.:(

2010. júl. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!