Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki rendelt wishről menyasszonyi ruhát, és az olyan is volt mint a képen?
Barátnőm teljesen belezúgott egy wishen látott ruhába, 4000huf...
Amit én hallottam, hogy nem azt kapták, köze sincs a képhez... Van Saját tapasztalatod?
Picit próbáltam győzködni, videót mutattam neki mit várt mit kapott...
Végül megrendelte, és abban maradtunk, ha olyan lesz, mint a képen kifizetem, ha nem ő fizet nekem.
Van egy éve az esküvőig, szóval van idő.
Az utolsó két esküvőn, amin voltam ebayről volt a ruha (vőlegény menyasszony egyaránt) a munkatársam é meg aliexpressről. Nekik bejött.
A wisht egyáltalán nem ismerem.
13as
Talán mert az a kérdés, hogy AKI RENDELT, OLYAT KAPOTT-E, nem pedig a fröcskölődése valakinek, aki nyilvánvalóan nem rendelt, így releváns információt nem tud kiköpködni,
nem? :)
Ismerősöm rendelt, férjhez is ment benne, de van pár trükk. Először is mindig meg kell nézni az eladó és az adott termék értékelését is. 4 és fél csillag alatt felejtős (vagy 95% alatt).
Vannak kommentek, meg tudjátok nézni ha valaki feltöltött fényképet is a kapott áruról. Ezeket érdemes átböngészni.
Sose a legolcsóbbat válasszátok mert nem lesz jó.
Jó ha ellenőrzött az eladó (kék pipa az áru mellett).
Ha nagy puffos/hercegnős ruhát rendel akkor rendeljen hozzá abroncsot is. Sokszor látom hogy mélyen lehúznak youtube on egy ruhát mert az a képen nagy és pufi élőben meg nem. Ilyenkor nem értem, hogy csak megjátszás vagy tényleg ennyire buták, hogy nem tudják az abroncs szerepét.
Bár már kicsit régebbi a kérdés. Megkapta már a barátnőd a ruhát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!