Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van aki rendelt wishről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki rendelt wishről menyasszonyi ruhát, és az olyan is volt mint a képen?

Figyelt kérdés

Barátnőm teljesen belezúgott egy wishen látott ruhába, 4000huf...

Amit én hallottam, hogy nem azt kapták, köze sincs a képhez... Van Saját tapasztalatod?

2019. szept. 4. 21:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Picit próbáltam győzködni, videót mutattam neki mit várt mit kapott...

Végül megrendelte, és abban maradtunk, ha olyan lesz, mint a képen kifizetem, ha nem ő fizet nekem.

Van egy éve az esküvőig, szóval van idő.

2019. szept. 5. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó két esküvőn, amin voltam ebayről volt a ruha (vőlegény menyasszony egyaránt) a munkatársam é meg aliexpressről. Nekik bejött.

A wisht egyáltalán nem ismerem.

2019. szept. 5. 16:23
 13/17 Hamvas rétihéja ***** válasza:
16%
Úgy látom mindenki lepontozta az előző válaszom, mert 0%-ot mutat. Nem értem... ha azt hiszitek, hogy 4000 forintért jó minőségű esküvői ruhát kaptok, akkor nagyon el vagytok tévedve :D
2019. szept. 5. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Tizen ezer felett már van esélye. Két barátnőm is rendelt ebayről, mindkettő abban ment férjhez. :) Érdemes véleményeket olvasgatni, de őszintén... egy próbát megér. Ha ennyi pénzért bejön, az király. Ha nem, akkor meg lehet próbálni visszafizettetni, plusz még mindig ott a lehetőség másikat találni valahol.
2019. szept. 8. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

13as

Talán mert az a kérdés, hogy AKI RENDELT, OLYAT KAPOTT-E, nem pedig a fröcskölődése valakinek, aki nyilvánvalóan nem rendelt, így releváns információt nem tud kiköpködni,

nem? :)

2019. szept. 9. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm rendelt, férjhez is ment benne, de van pár trükk. Először is mindig meg kell nézni az eladó és az adott termék értékelését is. 4 és fél csillag alatt felejtős (vagy 95% alatt).

Vannak kommentek, meg tudjátok nézni ha valaki feltöltött fényképet is a kapott áruról. Ezeket érdemes átböngészni.

Sose a legolcsóbbat válasszátok mert nem lesz jó.

Jó ha ellenőrzött az eladó (kék pipa az áru mellett).

Ha nagy puffos/hercegnős ruhát rendel akkor rendeljen hozzá abroncsot is. Sokszor látom hogy mélyen lehúznak youtube on egy ruhát mert az a képen nagy és pufi élőben meg nem. Ilyenkor nem értem, hogy csak megjátszás vagy tényleg ennyire buták, hogy nem tudják az abroncs szerepét.

Bár már kicsit régebbi a kérdés. Megkapta már a barátnőd a ruhát? :)

2019. okt. 3. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett a ruhával, kérdező? Melyikőtök nyerte a fogadást?
2020. aug. 15. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!