Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy adnatok oda az eskuvoi ajandekot?
Tíz ezer forintot adsz ajándékba? Az még a fogyasztásodat sem fedezi :o
Az idióta vicces kacatokból nem lehet nászútra menni meg a lagzi végén fizetni...
Magyarul fejenként adtok 5 ezer forintot. (Nem tudom, mi kerül egy ladikóban 10 ezer forintba, de hogy sülthúsért nem lehet vele fizetni, az tuti.)
Ha elmentek ketten étterembe, az többe kerül. Egyedül vittem csóró egyetemistaként egy 10est a barátnőm esküvőjére, ugyanígy dobozkával 10 évvel ezelőtt.
Amúgy elmondtuk: pénzt a ládikába, sorsjegyet a borítékba és a menyasszonytáncba. (Amúgy ahol van menyasszonytánc, az már nem kis szolid esküvő.)
Lesz egyáltalán külön borítékos menyasszonytánc? Voltam idén egy olyan esküvőn, ahol bemondták, hogy na most lehet odaadtni az ajándékokat. De persze 99% pénzt vitt, szóval mindenki odaadta a borítékokat, a menyasszonytáncnál pedig csak tánc volt. De ha lesz is tánc, mi miatt aggódsz? Hogy majd a pár azt mondja neked, ne haragudj, Mari, de mivel nincs a kezedben egy bobíték, így akkor felejts is el? Ha valaki megkérdezi, megmondod, hogy belecsomagoltátok az ajándékba.
Egyébként idén lesz az esküvőm, 16500 per fő az étterem. Tízezerből egy egyszerű sültestálat sem adnak. Az olcsóbb helyeken is, ahonnan árajánlatot kértünk, a korlátlan italfogyasztás ötezer per fő volt. Még ha szuper alacsony költségvetésű is, akkor sem jön ki tízből. Pláne kettőtöknek.
Nem értem minek vesztek 10.000ert egy dobozt.. tettetek volna beleninkabb azt a penzt is, en biztos jobban orulnek neki. Nem azert mert a penzt lesem, hanem mert mi az istent csinaljak egy ladikoval elete vegeig. Vicces dolgokat tudtok papirtaskaba is tenni, de meg egy kartondobozbol is lehet tok jokat csinalni nemi kezugyesseggel. Persze ha mar megvettetek, mindegy. Csak mem ertem a logikat vagy inkabb az eszjarast.
Tegyetek bele kaparos sorsjegyeket az jo otlet.
Es a sorsjegy kb milyen ertekbe legyen?
Nagyon sokan adnak ilyen ladikat. En igy nem tudtam volna megcsinalni. Megtetszett otletes es tudom,hogy a baratnom orulni fog neki. Csak hat o nem tudja mennyibe kerul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!