Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eskuvoi bulin milyen jatek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eskuvoi bulin milyen jatek lehet szorakoztato egy 20fos vendegkorben?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A "hagyjuk beken a vendegeket".
2019. ápr. 26. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb esküvők amin voltam, nem volt semmi játszós baromkodás, hanem tudtunk beszélgetni, táncolni, iszogatni. A saját tesóm esküvőjét nem élveztem mert full gázak voltak a játékok, amit kb a páron kívül senki nem élvezett, senkit nem érdekelt.
2019. ápr. 26. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Üvegpörgetés. A tétje, hogy milyen sorrendben dugják meg a menyasszonyt egymás után? (Mi a reteknek kellene játékokkal szorakoztatni a vendégeket???? Valami buliszervezö javasolta?)
2019. ápr. 26. 20:24
 4/11 A kérdező kommentje:
En amin voltam azon volt jatek az nem tetszett gonfoltam van olyan ami jopofa vagy csak a par vetelkedik vagy ilyesmi
2019. ápr. 26. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Minek? Szerintem fölösleges, egyetek igyatok. A legjobb játék a nászéjszaka lesz.

😂

2019. ápr. 26. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen. Főleg 20 főre. Inkább beszélgessetek. Nálunk is ez lesz.
2019. ápr. 26. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább semmilyen. Ilyen kicsi körben az ilyen tipikus esküvői játékok közül még a normálisak (nem "pajzán", nem idétlen) is röhejesek. Vagy ha nagyon akartok, akkor társas, activity.
2019. ápr. 27. 00:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen. Ültesd úgy a vendégeket, hogy legyen szabad hely az asztaloknál, ahova át lehet ülni, hogy ne egész este csak a mellettük ülőkkel tudjanak beszélni. Legyen zene, tánc, étel, ital. A többségnek ez bőven elég.

Ha nagyon félsz, hogy unatkozni fognak, akkor se mindenkit lefoglaló, szervezett játékokat tervezz. Nagyon rossz, ha az ilyenben muszáj részt venni, muszáj figyelni, megakasztja a rég látott rokonnal elkezdett beszélgetést, és az egész erőltetett. Inkább olyannal próbálkozz, amivel kevés ember is le tudja foglalni magát, és mindenki eldöntheti, hogy mikor akar játszani.

Nem tudom, milyen stílusú esküvőt tervezel és kik lesznek a meghívottak. Az ő ízlésükhöz érdemes igazítani. Lehet csocsó, társasjáték, billiárd, stb.

De ezeket csak akkor vesd be, ha hosszú, egész estés bulit tervezel. Egy néhány órás beszélgetős vacsorának csak ártana, ha a társaságból mindig elmenne valaki játszani.

2019. ápr. 27. 08:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen, fárasztóak ezek a játékok. Egyetek, iszogassatok, beszélgessetek kötetlenül. Úgy klassz lesz.
2019. ápr. 27. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre van a násznagy vagy ceremóniamester, hogy ezt kitalálja és megszervezze.
2019. ápr. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!