Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakinek az eskövőre járás a hobbija? Ez normális?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki egy igazi troll. Az a hobbija, hogy elmegy mindenféle esküvőkre,többnyire olyanokra,ahol senkit se ismer, és remekül elszórakozik. Jól telezabálja magát, jókat iszik,szórakozik, csajokat is ezekről szed fel. Senki nem kérdezi meg,hogy ő kicsoda, vagy mit keres ott,mert nyilván a vőlegény rokonai azt hiszik,h a mennyasszony hívta meg, a mennyasszony rokonai meg azt, h a vőlegény. Ha meg bárki mégis kérdőre vonja, akkor csak röhögve ironikus hanglejtéssel annyit mond, hogy 'ja hát ő csak erre járt és gondolta, h benéz' -tehát az igazat-de ilyenkor mindenki azt hiszi, h csak viccel. Már több mint 300 esküvőn részt vett már így és még sosem bukott le.
2019. aug. 30. 20:21
1 2
 11/20 Lazy Lover ***** válasza:
8%
Amúgy volt hogy ki rakták őket mert nem voltak a meghívottak listáján de ezek a barmok még keresztelőkre is jártak 😂
2019. aug. 30. 20:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez a haverom nagyon dörzsölt, őt nehezen szúrnák ki, meg egyedül megy, így nem kelt nagy feltűnést. Lehet,hogy kamu, de azért tudom mégis elképzelni, mert az egyemen ismertem meg, egy darabig azt hittem, h az egyik ritkán bejáró évfolyamtársunk, aztán egy piálás alkalmával elmondta párunknak, h csak csajozni meg röplabdázni jár ide és valójában 7 évvel idősebb nálunk.
2019. aug. 30. 20:54
 13/20 Lazy Lover ***** válasza:
31%
Jó nagy forma lehet a haverod :D
2019. aug. 30. 20:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Életművész. Az egyetemekre járás is ilyen hobbija, kb. már az összes nagyobb egyetemen megfordult. Még ilyen külföldi utazásra is elment valakinek a nevében Prágába ilyen töris arcokkal:D
2019. aug. 30. 21:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a beszélőkéje, sztem nincs olyan helyzet,amiből ne tudná kivágni magát. Nekem biztos nem menne ez. Lehet,h a fele se igaz ezeknek, de mindenestre szórakoztatóak a storyjai. A mi egyetemünkön tényleg csak trollkodik,ez viszont tény.
2019. aug. 30. 21:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem szerepel a neve semmilyen névsoron.
2019. aug. 30. 21:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hozzászólásban említettetek egy filmet, ami erről szól. Nagyon jó kis film, csak ajánlani tudom:

Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers)

[link]

2019. aug. 30. 21:17
 18/20 Lazy Lover ***** válasza:
13%
Jó neki akkor talpraesett csávó lehet
2019. aug. 30. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
92%
Jó ötlet. Kipróbálnám (ha merném) Honnét szerzi meg a címeket és időpontokat? Volt egy film temetésekről. A srác oda járt ismerkedni a fiatal, csinos, gazdag özvegyekkel. Itt is a négy koordináta + 5. vagyoni helyzet beszerzése a problémás. Persze ha van az embernek 2 cége. Redezvényszervezés + kegyeleti szolgáltatások...
2019. aug. 30. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
78%
Baromi undorító, hogy képes voltál csak azért kiírni egy kérdést, hogy nyáladzhass a szerelmedre.
2019. aug. 30. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!