Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne, ha esküvőn swing és dzsessz szólna?
Attól függ milyenek a vendégek, lenne aki csodálkozna. Biztos, hogy van már ilyen, de sajnos még kevés. Én utálom azt a tipikus lakodalmas zenét.
A dzsessz meg a kedvencem. Mondjuk egy kicsit elvontabb formája, de a normál dzsessz is jó.
Egy szilveszteri buliban, egy hotelben egy kétfős együttes játszott elég jó kis zenét, a vendégek meg, ahogy fogyott az ital, egyre jobban morogtak, aztán elküldték a zenészeket és bekapcsoltak valami mulatós sz..t. Mi akkor mentünk fel a szobába.
#4 Unokatestvérem esküvőjén a zenekar, konkrétan 1 (azaz egy (!) ) hangnemben játszotta végig a nem tudom hány órát. Apám meg (persze részegen) csodálkozott hogy miért nincs kedvem rá táncolni... zenészként.
Életem legrosszabb zenei élménye volt. Madam Exotic-ot is beleszámítva.
Vacsora alatt tökéletes lenne, de utána valami pörgősebb kellene, ha nem akartok 10 órára otthon lenni.
Persze ha nem a hajnalig mulatás a cél, mehet végig is, amíg mindenki el nem köszön.
Esküvő típusától függ.
Nekünk kisebb, napközbeni esküvőnk volt, egy budapesti villában. Csak ilyenek mentek, ergo Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Bublé, meg Postmodern Jukebox (ez jazzesített jelenkori slágerek, csekkold le őket Youtube-on :)).
A táncoláshoz 70-es, 80-as, 90-es évek ismertebb partidalait gyűjtöttem össze (nem volt DJ, csak technikus, kb 1-2 órát táncoltunk csak, nem is akartunk tovább).
A helyhez illett abszolút és a nemzetközi vendégsereg is díjazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!