Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lenne, ha esküvőn swing és dzsessz szólna?

Figyelt kérdés
Szerintetek az átlag vendégekeg meg tudnák emészteni? Titeket zavarna?
2019. aug. 29. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Voltan ilyen vidéki esküvőn, alföldön ráadásul, senki sem panaszkodott. Minimális mulatós volt csak.
2019. aug. 29. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ milyenek a vendégek, lenne aki csodálkozna. Biztos, hogy van már ilyen, de sajnos még kevés. Én utálom azt a tipikus lakodalmas zenét.

A dzsessz meg a kedvencem. Mondjuk egy kicsit elvontabb formája, de a normál dzsessz is jó.

Egy szilveszteri buliban, egy hotelben egy kétfős együttes játszott elég jó kis zenét, a vendégek meg, ahogy fogyott az ital, egyre jobban morogtak, aztán elküldték a zenészeket és bekapcsoltak valami mulatós sz..t. Mi akkor mentünk fel a szobába.

2019. aug. 29. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
szerintem jó lenne, mondjuk én nagyon szeretem. a dallamos swinget és jazzt(20-as évek,usa) biztos élveznék. free jazz meg a fuziós már nekem is élvezhetetlen.
2019. aug. 29. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Vendégtől függ. Van olyan ember, aki annyira csőlátású, hogy ő csak a 100 forintnak 50 a felére tudná ropni. Viszont a többség szerintem meg tudná emészteni / nem zavarná, ha a műfajból dallamosabb, jobban táncolható számok vannak kiválogatva, nem nagyon elvont, csak vájtfülűeknek való dalok.
2019. aug. 30. 09:41
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

#4 Unokatestvérem esküvőjén a zenekar, konkrétan 1 (azaz egy (!) ) hangnemben játszotta végig a nem tudom hány órát. Apám meg (persze részegen) csodálkozott hogy miért nincs kedvem rá táncolni... zenészként.

Életem legrosszabb zenei élménye volt. Madam Exotic-ot is beleszámítva.

2019. aug. 30. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
5: persze, az, hogy zenekar játszik, és slágerzenéket, sem garancia a jó hangulatra meg a táncolhatóságra. Én is voltam olyan esküvőn, ahol full hamisan játszották a Trombitás Frédit stb., és sztem még részeg is volt az énekes ráadásul... hát arra én sem voltam hajlandó táncolni, pedig alapvetően élek-halok a magyar retró zenékért és imádok is táncolni.
2019. aug. 30. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Vacsora alatt tökéletes lenne, de utána valami pörgősebb kellene, ha nem akartok 10 órára otthon lenni.

Persze ha nem a hajnalig mulatás a cél, mehet végig is, amíg mindenki el nem köszön.

2019. aug. 30. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon jó lenne, nekem tetszene, az biztos.
2019. aug. 30. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
A pár döntse el, ő mit szeretne. Elvégre az ő lakodalmuk. Akinek nem tetszik, az nem táncol.
2019. aug. 30. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

Esküvő típusától függ.

Nekünk kisebb, napközbeni esküvőnk volt, egy budapesti villában. Csak ilyenek mentek, ergo Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Bublé, meg Postmodern Jukebox (ez jazzesített jelenkori slágerek, csekkold le őket Youtube-on :)).

A táncoláshoz 70-es, 80-as, 90-es évek ismertebb partidalait gyűjtöttem össze (nem volt DJ, csak technikus, kb 1-2 órát táncoltunk csak, nem is akartunk tovább).

A helyhez illett abszolút és a nemzetközi vendégsereg is díjazta.

2019. aug. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!