Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud jó electro swing klubbot Budapesten?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel egy hónap múlva lesz az évfordulónk és mivel nagyon szereti az electro swing zenét úgy gondoltam elvinném egy ilyen helyre. Csakhogy hiába kerestem nem nagyon találtam ilyesmi rendezvényt, az orfeum nevezetű rendezvényközpontban néztem hogy vannak ilyen swing partyk de félek, hogy az nem teljesen olyan buli bár azt írták lesz ott a végén dj is, de nem biztos, hogy electro swing zenét játszanak majd és én kifejezetten olyat keresnék. Valaki tud esetleg segíteni ebben?2018. febr. 27. 16:13
2/2 A kérdező kommentje:
Gondolom ez a válasz nem volt kifejezetten komoly, mert különben leírtad volna hol találok ilyen helyet.
2018. febr. 27. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!