Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy fáj a szép esküvő hiánya?
Figyelt kérdés
Csak bementünk meg kijöttünk. Ennek 10éve.
Két tanu és semmi több. Először a ház, utána az első picur... Mindig volt valami fontosabb. Persze így volt értelmes, mert minek pénzt kiadni, ha 5perc és ingyen van.
De valahol fáj, rossz érzés. Képek se készültek, mert miről is, semmi se volt, csak a jogi része, ügyintéztünk pusztán.
Konkrétan megreggeliztünk utána, meg filmet néztünk hármasban, ami idilli persze. De olyan hiányérzetem van azóta is.
Most is itt egy meghívó, újabb esküvőre mehetünk, ilyenkor nagyon rossz érzés fog el, bőghetnékem van tőle. Pláne amikor a gyerekeink kérdezik, hogy és ti is ilyen szépek voltatok, van képetek muti...
2019. aug. 23. 18:10
11/11 anonim válasza:
Én a helyedben azért átgondolnám ezt az évfordulós összejövetelt, szerintem szép dolog. Mindenesetre jobb ötletnek tűnik, mint azon keseregni, hogy mi volt és nem 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!