Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mégis miből van ennyi pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miből van ennyi pénze esküvőre egy nagyon fiatal párnak?

Figyelt kérdés

A hétvégén esküvőn jártam. A vőlegény 22 éves, a menyasszony 20 esztendős. Gyönyörű volt az egész ceremónia, teljes exkluzív szervezőkkel, fotósokkal, ceremóniamesterrel és zenekarokkal. Körülöttem többen azt vitatták, hogy minden bizonnyal nem lehetett olcsó ez az egész és még nincs benne a leendő nászút sem. A vőlegényt jól ismerem és ő mondta hogy 6,5 millió Ft-ba került az egész cakkompak.

Utána a fejemhez kaptam, mégis miből lehet ennyi pénzük? A szülőktől aligha kaphatták mindet. A másik pedig részemről szintén elég visszataszító, hogy ha mégis a szülők finanszírozták, akkor mégis hogy volt képük elfogadni? Az ő esküvőjük, nem a szülőké...

34f

2019. aug. 22. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
27%

Én meg azt unom, h egy nevtelen oldalon mindenki azzal, h miért kell a másik zsebében turkálni. Azért kérdezi, mert érdekli. Nem a pártol kérdezte, hanem itt, névtelenül.

Az lett volna a pofátlanság, ha mondjuk a lagzi után odamegy a parhoz megkerdezni, h halljátok bakker ezt a fenebol fizettetek ki.

2019. aug. 23. 10:41
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod, bárhonnan.

Lehet, hogy meghalt valami rokon, eladták a házát, plusz még örököltek is, és a pénzt erre fordították. Az ő dolguk.

2019. aug. 23. 16:17
 23/23 anonim ***** válasza:
21-nek, ott van az a mondat, hogy "Körülöttem többen azt vitatták, hogy minden bizonnyal nem lehetett olcsó ez az egész és még nincs benne a leendő nászút sem". Szóval ott állnak a meghívott vendégek a lagzi közepén, és táncolás meg ünneplés helyett, amiért meg lettek hívva, azt tárgyalják egymás között, hogy mennyibe kerülhetett ez a cécó és honnan van a pénz. Szerinted ez nem undorító? Nekem igenis ez jutott legelőször eszembe, ahogy olvastam a kérdést. Minek turkálnak egymás zsebében? Mi közük van hozzá, hogy kinek miből mire telik? Attól nekem nem lesz se jobb, se rosszabb. Az ifjú pár pedig biztos nem kérdezte senki véleményét az anyagiakkal kapcsolatban.
2020. máj. 26. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!