Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mégis miből van ennyi pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miből van ennyi pénze esküvőre egy nagyon fiatal párnak?

Figyelt kérdés

A hétvégén esküvőn jártam. A vőlegény 22 éves, a menyasszony 20 esztendős. Gyönyörű volt az egész ceremónia, teljes exkluzív szervezőkkel, fotósokkal, ceremóniamesterrel és zenekarokkal. Körülöttem többen azt vitatták, hogy minden bizonnyal nem lehetett olcsó ez az egész és még nincs benne a leendő nászút sem. A vőlegényt jól ismerem és ő mondta hogy 6,5 millió Ft-ba került az egész cakkompak.

Utána a fejemhez kaptam, mégis miből lehet ennyi pénzük? A szülőktől aligha kaphatták mindet. A másik pedig részemről szintén elég visszataszító, hogy ha mégis a szülők finanszírozták, akkor mégis hogy volt képük elfogadni? Az ő esküvőjük, nem a szülőké...

34f

2019. aug. 22. 17:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Savanyú a szőlő? Mégis mi közöd van neked 34 évesen ahhoz, hogy ők miből fizetik az egybekelésüket?
2019. aug. 22. 17:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én azt nem értem, miért kell a másik zsebében turkálni. Megoldották, lett. A részletek rájuk tartoznak.
2019. aug. 22. 17:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Pedig vesznek fel hitelt esküvőre is, meg minden szarra jó kis személyi kölcsönt.

Akiket én ismerek, és forintjuk sincs de még többmilliós esküvőt nyomtak, annak a nagyszülők tették össze, aztán amit menyasszonytáncon összeraktak azt igen hamar elherdálták.

2019. aug. 22. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Én is rengeteg embert ismerek akik saját vagy más hiteléből csinálták az esküvőt. Tényleg annyira tipikus mentalitás, nincs egy forintunk se, egy kis lyukban lakuk de kell a milliós esküvő meg a csillogás mert legyen már egy kis luxus az életünkben. Több ilyen van mint hinnéd akinek nincs egy vasa sem de a magamutogatásra simán felveszi a hitelt.
2019. aug. 22. 17:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, melyik hsz írta, hogy nem vesznek fel hitelt ilyenre a szülők.....hát kb. 3 esküvős sztorit tudok, ahol de, a szülők hitelt vettek fel, hogy édesgyermeküknek tökéletes lagziha legyen. Ebből egynél maguk a szülők szervezkedtek, a masik kettőnél a fiatal pár exkluzív kérései miatt lett hitel felvéve.
2019. aug. 22. 17:54
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

oke akkor: nem idiota szulok nem vesznek fel hitelt.

mint ahogy nem idiota emberek nem vesznek fel szemelyi kolcsont a karacsonyi ajandekra se, mert 150 ezer netto mellett nem a legujabb ajfon a prioritasuk.

aki igen, az meg is erdemli, az ilyet nem tudom sajnalni. ezek szoktak sirni h de keves a fizu, de ez megy, meg a cigi kartonszamra.

2019. aug. 22. 18:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Simán kifizetném a gyerekem részét.Ha ki kell pótolni hitellel,egy két millió még belefér.Nem szégyen a szülőnek állni a lagzit.
2019. aug. 22. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy szólok, hogy mindig is az volt a szokás, hogy a szülők állják a lagzit, az ajándékokból meg kezdi az életét az ifjú pár.
2019. aug. 22. 18:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan az volt a szokás régen, főleg vidék, hogy a lányos ház állta a lagzit.
2019. aug. 22. 18:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, miért kell más pénztárcájában turkálni? Meghívtak, ott voltál, szerencsés vagy mert láttál egy szép ceremóniát és együtt ünnepelhettél az ifjú párral. Miért kell ezt egyből elfelejteni és azt firtatni hogy miből fizették? Nem a te dolgod, nem tőled fognak kölcsönkérni ha esetleg adósságba verték magukat. Szintén semmi közöd hozzá, ha a szülők, vagy a rokonság fizette ki nekik.
2019. aug. 23. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!