Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyakönyvvezetőnek mennyit szokás adni, "csak úgy"?
Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 09:10
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szoktak-e, mi egy nagy ajándékkosarat adtunk neki és nagyon örült.
2/10 anonim válasza:
Semennyit. Nekünk eszünkbe se jutott, de nem tűnt, hogy elvárta volna. Ez a munkája.
3/10 anonim válasza:
Nekünk ismerősünk (nem túl közeli) volt, biztos vagyok benne, hogy pénzt nem fogadott volna el. Mi egy nagy tányér sütit vittünk neki. Szerintem pénzt ne adjatok neki, nem is várja el.
4/10 A kérdező kommentje:
Amikor bejelentkeztünk, és intézte a papírokat,mondta, hogy milyen költségek merülnek fel, és úgy mellékesen megjegyezte, hogy az sem baj, ha nem feledkezünk meg róla, ki bőkezűbb, ki nem. Azt hittem leteszem az arcom. Már itt is kell hálapénz? Vicc.Egyébként Pest :(
2008. nov. 15. 17:45
5/10 anonim válasza:
Nem kell pénzt adni, a házasságkötés INGYENES!
6/10 anonim válasza:
Októberben házasodtunk, és egy fillért sem fizettünk, fel sem merült a kérdés, és szerintem pofátlanság a részéről. egyébként a 13. ker-ben házasodtunk
7/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, a miénk is 13. ker. Biztos másik anyakönyvvezető, de erősödik bennem, hogy ne adjak a pofátlannak semmit. Örüljön, hogy ihat velem egy pezsgőt :)
2008. nov. 17. 08:07
8/10 anonim válasza:
Az alapkérdés alapján azt mondanám, hogy biztosan jól esne neki egy kis sütemény, vagy egy apró ajándék emlékként, de a kommented után már egészen mást gondoltam! Még ilyen pofátlant, hogy elvárja és meg is jegyzi! Én is polgármesteri hivatalban dolgozok, igaz nem városban, nálunk nem kell egy fillért sem fizetni a házasságkötésért! Ha a pár úgy gondolja, hogy visz egy kis csomagot, az kedvesség, de senki sem várja el, sőt még néha az anyakönyvvezetők érzik kellemetlenül magukat, hogy nem kellett volna. De titkon jól esik nekik. Még hogy elvárja... elég pofátlan!
9/10 anonim válasza:
Szintén 13. kerület. Nekünk is említették, hogy várnak "valamit". Mi 5 ezerre gondoltunk, de lehet, hogy ajándékcsomag lesz a vége. Szimpatikusak voltak - eddig a pontig. Ezután mindketten úgy éreztük, ha ez nincs, akkor ne számítsunk semmi jóra. (Szomorú, hogy egy szép eseményt hogy el tudnak így rontani)
10/10 A kérdező kommentje:
Nekünk már megvolt az esemény. Végül 5 ezret adtunk, a szertartás után. Egyébként rendesen levezette a műsort, mindenki mondta, hogy szimpatikus volt, és szépen beszélt. Tulképpen nem az 5 ezer forinton múlik, inkább a hozzáálláson, hogy elvárják.
2008. dec. 13. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!