Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmondjam a menyasszonynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a menyasszonynak, hogy mi történt a legénybúcsún?

Figyelt kérdés

Egy hete volt a legénybúcsú, neki meg a hónap végén lesz a lánybúcsúja. Elromlott a telefonom, ezért a párom nekem adta az egyik régi telóját, csak nem jelentkezett ki sehonnan... Kövezzetek meg, belenéztem az üzenetebe és láttam, hogy a legénybúcsún volt táncosnő, egy szál magassarkúban. Az olvasottak alapján nem történt megcsalás.

A menyasszony nagyon ideges, állandóan kérdezget, hogy tudok-e bármit mi történt. Szerintetek elmondjam neki a táncosnőt? Én biztos tudni akarnám, de félek, hogy ő kikotyogná és veszekedés lenne belőle miattam, amit nem akarok.

2019. aug. 9. 13:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
79%

30, figyelj azok az ismerősök nem a pasijaim,se nem férjem,apám stb,hanem haverok akikkel jóban vagyok. Azt nyilatkozták,hogy soha nem értették mi a jó abban,ha épp életük nőjét akarják elvenni és akkor odajön egy idegen prosti riszálni magát..

Teljesen egyetértek abban,hogyha ilyen barátom lenne akinek ez a szórkozás,hogy táncol neki egy idegen nő azzal biztos nem házasodnék. Engem sem izgat más idegen farka...sokat elárul az emberről,hogy mi számára a szórakozás.

2019. aug. 10. 09:23
 32/35 anonim ***** válasza:
25%
#29 Értem, amit írsz, de már csak ezért is jobban járna a vőlegény, ha megszabadulna egy ilyen gyanúsítgató, bizalmatlan házisárkánytól.
2019. aug. 10. 09:51
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

" Közben meg egy fullos táncoslány jött, igaz csak egy orálra "

Bocs, de a táncoslány csak táncol.

Ti prostit hívtatok, aki kicsit vonaglott is.

2019. aug. 10. 10:46
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Akkor táncos prosti volt. :D Felárat fizettünk, hogy ne csak táncoljon. A vőlegény utólag megbánta, hogy csak leszopatta, nem tudta hogy a dugás is ki lett fizetve előre. A lényeg, hogy a feleség azóta sem tud róla. Ha összetartó a haveri kör akkor soha nem is fog.
2019. aug. 10. 13:24
 35/35 anonim ***** válasza:
86%

,,A lényeg, hogy a feleség azóta sem tud róla. Ha összetartó a haveri kör akkor soha nem is fog."

Gratu...undorítóak vagytok. Az ilyen emberek szoktak röhögni, meg kinevetni az ,,asszonyt" a háta mögött a haverokkal nagy sörözés közepette, hogy ,,jól megdu*gtad azt a bigét a konferencián, mi?", meg a bébisitter, a magántanárt, stb. Az ilyeneknek az élet nem való.

2019. aug. 10. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!