Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a menyasszonynak, hogy mi történt a legénybúcsún?
Egy hete volt a legénybúcsú, neki meg a hónap végén lesz a lánybúcsúja. Elromlott a telefonom, ezért a párom nekem adta az egyik régi telóját, csak nem jelentkezett ki sehonnan... Kövezzetek meg, belenéztem az üzenetebe és láttam, hogy a legénybúcsún volt táncosnő, egy szál magassarkúban. Az olvasottak alapján nem történt megcsalás.
A menyasszony nagyon ideges, állandóan kérdezget, hogy tudok-e bármit mi történt. Szerintetek elmondjam neki a táncosnőt? Én biztos tudni akarnám, de félek, hogy ő kikotyogná és veszekedés lenne belőle miattam, amit nem akarok.
30, figyelj azok az ismerősök nem a pasijaim,se nem férjem,apám stb,hanem haverok akikkel jóban vagyok. Azt nyilatkozták,hogy soha nem értették mi a jó abban,ha épp életük nőjét akarják elvenni és akkor odajön egy idegen prosti riszálni magát..
Teljesen egyetértek abban,hogyha ilyen barátom lenne akinek ez a szórkozás,hogy táncol neki egy idegen nő azzal biztos nem házasodnék. Engem sem izgat más idegen farka...sokat elárul az emberről,hogy mi számára a szórakozás.
" Közben meg egy fullos táncoslány jött, igaz csak egy orálra "
Bocs, de a táncoslány csak táncol.
Ti prostit hívtatok, aki kicsit vonaglott is.
,,A lényeg, hogy a feleség azóta sem tud róla. Ha összetartó a haveri kör akkor soha nem is fog."
Gratu...undorítóak vagytok. Az ilyen emberek szoktak röhögni, meg kinevetni az ,,asszonyt" a háta mögött a haverokkal nagy sörözés közepette, hogy ,,jól megdu*gtad azt a bigét a konferencián, mi?", meg a bébisitter, a magántanárt, stb. Az ilyeneknek az élet nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!