Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes göndör, kb. lapockáig érő hajhoz milyen frizura állna jól, menyasszonynak?
Színe amúgy sötétbarna.
Az is a baj, hogy még a fátylat sem tudom, milyen lesz, mert valahol a frizurától teszem (tenném) függővé, de valahol meg a frizurát a fátyoltól tenném függővé, nem könnyű.
Hajamról még annyit kell tudni, hogy vékony szálú de sok, és totál göndör, a növő kishajak is göndörek.
Körkefével szárítva "kihúzatni" nem szeretném.
Tudtok esetleg ötleteket adni, képeket linkelni? (Nyári esküvő lesz.)
Köszönöm.
Tényleg probléma, mert semmi ötletem. De még fodrászom se:((
Mivel ezt a hajat félévente egyszer átvágatom (mármint a végét) a zöldfodrászatban, oszt ennyi.
Most keresek fodrászt, de úgy nem mehetek oda, hogy ultraviola gőzöm nincs, mit szeretnék. Egyáltalán kiengedve, félig feltűzve...
Ezer köszönet Nektek!
Köszönöm a tanácsokat:)
(Amúgy házasságkötő teremben lesz, és utána étteremben, szóval végig zárt helyen.)
A linkelt képeket is köszönöm.
Basszus, itt lényegében mintha én lennék (de eskü, hogy még arcra is nagyon ilyen az arcállásom is, beleszerettem ebbe a frizuba!) A 15-ös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!