Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megbántad az esküvőd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad az esküvőd?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?

2019. aug. 5. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. aug. 5. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nem.
2019. aug. 5. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon megbantam!Mar elváltunk..

45f

2019. aug. 5. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőt is, mert hagytam hogy más akarata érvényesüljön (férjemé), és házasságot is. Nem mondom hogy borzalmas az életem de sokkal jobb lenne ha nem házasodtunk volna össze úgy hogy még nem ismertük egymást és mint utólag kiderült, ő nem volt szerelmes (most sem az). Persze láthattam volna a jeleket, de hülye voltam. Ugyan legjobb barátok vagyunk, de így nem lehet sokáig élni...
2019. aug. 5. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Meg nem bántam, a tökéletes férfihoz mentem hozzá és minden olyan volt amilyennek szerettük volna. De igazából teljesen felesleges dolognak gondolom, mindig is annak gondoltuk. Az elköteleződés nem emiatt lesz meg, egy jó kapcsolaton úgy sem változtat semmit. Csak a buli miatt házasodtunk össze, az összes jogi vonzatot kiiktattuk belőle. Szóval tényleg teljesen felesleges volt ami miatt nyilván úgy gondoljuk, hogy nem feltétlenül kellett volna. De legalább lett pár szép emlékünk.
2019. aug. 5. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút megbántam. Már az igen kimondásának a pillanatában tudtam, hogy nemet kellene mondanom. Nem tettem, feleség akartam lenni, én is gratulációkat meg elismerést akartam, mint mások. Ezerszeresen fizettem meg az árát. Már elváltunk, szerencsére.

Azért bántam meg, mert nem tiszta szívből mentem hozzá, csak azért, mert ő kérte meg a kezem, és nem hittem, hogy bárki más valaha megkérne, én viszont úgy gondoltam, hogy aki nem házasodik meg, annak az élete kudarc. Ma már természetesen nem így gondolom. Legfőképpen az erre az óriási vargabetűre pocsékolt időt, energiát és pénzt sajnálom (mínuszban jöttem ki persze).

35n

2019. aug. 5. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mar elvaltunk, de nem bantam meg semmit.

Akkor ott oszinte,szivbol jovo, megfontolt dontes volt es lett ket szep gyerekunk.

2019. aug. 5. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A házasságot abszolút nem bántam meg, csak kicsit azt, hogy nem csak egy polgárink volt két tanúval.
2019. aug. 6. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

4!

Mik voltak azok a jelek?

2019. aug. 7. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9 pl sosem mondta magától, hogy szeret, a barátainak mindig több szavazati jogot adott, és több bizalmat is, akkor is amikor egymás után derült ki mindegyikről, hogy kár volt.

Nem kérte meg rendesen a kezem, jó, hogy nem egy világi romantikus, de csak közölni, hogy külföldre akar költözni, előnyösebb lenne házaspárként....

Titkolni akarta az eljegyzést, aztán az esküvőt is.... nem tudom szebben mondani, elcseszte. Hisztizett mindenért, hogy nem akar ezt, nem akar azt, így lett egy két tanús polgárink farmerben.

Sose mentünk sehova kettesben, mindig jött velünk valami haverja, programokat is inkább velük szervezett, mint velem. Gyakorlatilag csak otthon voltunk kettesben. És tudom gyerekes, de pl elfelejti a szülinapomat. Mindig.

A facebookon élte az életét (az elején), és mániája volt mindenkivel közös képet csinálni és kiposztolni, egyedül velem nem. Sosem dicsért vagy bókolt (most se), maximum, ha akart valamit. Nem akarta megfogni a kezem, megcsókolni, sem megölelni, és mindig kitalált rá valami indokot. Arra rájöttem, hogy eleve nem egy taperolós ember, de ennyire...

Igazából tudnám sorolni még, de felesleges, hülye voltam, részemről szerelmes is, így elkövettem egy nagy hibát. Visszacsinálni már nem tudom, majd elválunk, ha mindketten stabilabbak leszünk a helyünkön, meg a gyerek nagyobb lesz kicsit. Elvégre nem veszekszünk, nincsenek feszült mosolyszünetek, mert tényleg kb legjobb barátok vagyunk, így kihúzható amíg teljesen el nem rendezzük a dolgainkat.

2019. aug. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!