Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyből több kérdésem is lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyből több kérdésem is lenne esküvő témában. Vélemények, tanácsok?

Figyelt kérdés

1 apámmal sose voltunk jó kapcsolatban, néha beszélünk, nincs gond, néha évekig nem keressük egymást... a legnagyobb gond az, hogy szívből gyűlöli anyámat és az édesanyját (mamát) félek hogyha mindannyian ott lesznek nagy balhét csapnának. Arra gondoltam, hogy meghívom de ha egy rossz szót is szol akkor ajtót mutatunk neki.

2 szinten apummal kapcsolatos. Az oltár elé vonulás. Elvileg az édesapa kíséri az oltárhoz az arát, de ha egyedül vonulnék szimbolizálva a függetlenséget ( suli közben/után dolgoztam és egyedül szülői segítség nélkül boldogultam nagy nehezen albérletben) vagy feltétlenül vezetnie kell valakinek ?

3 párommal nem vagyunk vallásos emberek, de dédimnek szeretnék igazán örömet okozni, mindig az volt az álma hogy lásson ahogy a pap esket meg ( remélem megéri már 90 éves <3 ), lehet kérni rövidített szertartást? Mise meg ilyesmi nélkül?

Köszönöm a segítséget :)

2019. aug. 3. 01:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meghívnám apukát a helyedben. Majd ő eldönti, jön e. És ha igen, akkor leülnék vele, illetve anyukával is beszélni, hogy tegyék félre arra az egy napra az ellentéteket és viselkedjenek felnőtt módjára.

A templomi szertartást illetően, pedig ahogy itt előttem is megfogalmazták, csak ugyanazt tudom mondani. Van rövidített szertartás úgymond, de ha ezt nem saját elhatározásodból teszed, akkor nincs értelme. Igen, úgy sem, hogy a dédinek akarsz örömet okozni. Engem elszomorít, hogy sokan csak azért házasodnak templomban, mert szép, jól mutat a képen, vagy mert a családnak akarnak megfelelni, örömet okozni ezzel.

2019. aug. 8. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!