Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig érdemes várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni?

Figyelt kérdés

6 és fél éve vagyunk együtt...azóta várom az eljegyzést, esküvőt és utána a gyerekeket annyira szépen ki gondoltam anno mindezt és ehez képest 6,5 év alatt még egy eljegyzési gyűrűt sem érdemeltem meg...

Nagyon rosszul esik, hogy őszinte legyek!

Azért esik rosszul, mert nekem ezek a dolgok fontosak és az elején nem ezt beszéltük meg!

Mostmár hiába beszélünk róla ő mindig azt mondja majd egyszer....ezt már unom!

Annyit bizonyítottam már neki, és kb azt érzem ezt mindhiába!

Van itt valaki aki sok évet várt, de a végén minden jól sikerült?

Vagy az is lehet várok-várok amit már nem túl sokáig tudok hisz 29 éves vagyok még most vagyok fiatal, és a végén semmi nem lesz az egészből!

Kérem a rosszindulatú, házasság/gyerek ellenes személyek ne is írjanak!

Tudom, hogy vannak személyek akiknek ez abszolút nem fontos, ők tartsák magukban a vèleményüket! :)

2019. máj. 13. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éven át igérgette, végül beleuntam, és szartam az eljegyzésre, majd váratlanul mániája lett hogy eljegyezzen és eljegyzett 5 év után. Szóval valami kapcsolati probléma lehet ha nem jegyzett el eddig, nekünk is az volt.
2019. máj. 14. 03:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én párom is hasonlót mondd, mint amit leírtál a #5-ös válaszban. De ez hülyeség. Hiába "csak egy papír" akkor is hivatalosan magasabb szintre emeli a kapcsolatot.

Gondolom te se szeretnéd még 10 év múlva páromnak, inkább férjemnek hívni a kedvesed.

2019. máj. 14. 09:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelenlegi helyzetben nem fog elvenni. Kényelmes neki így, minek törje magát? Nem kell küzdenie érted, úgyis mindig kéznél vagy.

Ha neked ez nem felel meg, akkor változtass. Ha kell, költözz el, de közöld vele előtte, hogy nagyon szereted és fáj neked, hogy ez a kapcsolat megakadt egy szinten, nem szeretnél barátnői státuszban megöregedni. Házasságra, gyerekekre vágysz, és sajnálod, hogy nem vele jött ez össze.

Ha igazán szeret, gyűrűvel szalad majd utánad, vagy meg se várja, hogy elmenj, inkább felajánlja, hogy menjetek az ékszerboltba, és az sem lesz ellenére, ha már ki is tűzitek az esküvő időpontját.

Viszont ha nem így reagál, akkor foghatja bármire: a szülei példájára, vagy "a házasság csak papír" című sablon szövegre, az igazság az, hogy valójában nem vagy neki igazán fontos. Mert ha az vagy, akkor felhagy a saját elveivel, hogy téged boldoggá tegyen.

2019. máj. 16. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Addig hiteget, amíg bír.

Egyrészt a házasság nem "csak egy papír", egész máshova helyez feleségként a jog, mint barátnőként. Nemcsak egy esetleges haláleset után nem mindegy, ki örököl a párod után, Te vagy a szülők, testvérek ( ha nincs végrendelet), az özvegyi ellátás, (nem mindegy, ha gyerekek is vannak) egy kórházi tájékoztatás, vagy csak simán az elköteleződés, hogy ő igen, aláírja, törvény előtt kijelenti, hogy összetartoztok.

Én teljes mértékig megértelek.

Nagyon nem mindegy, hogy barátnő vagy feleség vagy.

Mi egy éve vagyunk a párommal, de megmondtam neki ,hogy én feleség akarok lenni. És gyerek is csak házasságba jöhet, addig amíg nem kötelezi el magát felém, nem lesz semmi. Persze ez még korai, de jó, ha tisztán látunk ezzel kapcsolatban. Ő nem egy házasság párti, de azt mondja velem képzeli el a jövőt és hajlik rá a kedvemért.

A helyedben 6,5 év után kerek perec rákérdeznék, mi a szitu, mit tervez és mikor. Nem kell kertelni, meg idegeskedni, láss tisztán.

Ha semmi konkrétat nem tud mondani, akkor meg még épp időben vagy új párt keresni, aki úgy képzeli el a családot, ahogy Te.

32N

2019. jún. 18. 13:50
 15/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Mi lett végül?

2022. júl. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!