Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolja? Mik a jelek hogy tényleg tervezgeti az eljegyzést?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem hogy már csak egy valami hiányzik a teljes boldogsághoz az hogy elvegyen engem. Mostanában többször elő jön a téma és pozitiv.2019. máj. 10. 06:08
1/6 anonim válasza:
Hajlított térdizület és gyűrű.
32/f
2/6 anonim válasza:
Az, hogy ezt mondta, elég komoly jel.
innentől már csak várni kell :D
3/6 anonim válasza:
Engem megkért, hogy válasszak gyűrűt 1-2 héttel előtte
4/6 anonim válasza:
De nekem is ezzeljött mindig előtte, hogy elkéne jegyezni engem
5/6 anonim válasza:
Jó nektek (bár nem tudom ez mennyire jó 😅), hogy így előre utalgat(ott).
Nálunk az eljegyzés teljes mértékben meglepetés volt, tökéletesen időzített mert abszolút nem számítottam rá. Ebben nem értem mi a jó, hogy belevonják a tervbe a nőket, akár utalgatással is... Aztán ha X időn belül nem kéri meg a kezeteket? Akkor jön a csalódás és a "mert nem szeret igazán" kérdések.
Kérdező, üzenem a párodnak, hogy legyen már annyira tökös, hogy kis meglepetést okoz és nem szórja az egyébként semmitmondó infókat
6/6 anonim válasza:
Engem azért avatott be, mert nem akart rossz méretet venni vgy olyat ami nem tetszik.Mondtam, hogy csak az a tipikus köve gyűrű ne legyen mert ocsmány. Igy meglátogattunk pár oldalt csak olyan ocsmány gyűrű volt, igyátmentünk egy sima gyűrűs oldalra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!