Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés egyszerűen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés egyszerűen?

Figyelt kérdés
A héten megyünk Bécsbe barátnőmmel (ő 24L én 28F). Nincs nagy elvárása egyikünknek sem, ezért arra gondoltam a szálláson kérem meg a kezét egy jobb pillanatban. Nem akarok nagy felhajtást, ötletem sincs mivel lehetne feldobni. Kisebb ötleteket szívesen meghallgatok.
2019. máj. 5. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ami nekem romantikus lett volna: reggel agyban kavezas kozben ha megkerdezi.

Vagy volt egy pillanatunk epp az eljegyzes napjan amikor ruhat hajtogattam, o meg Pressert+ Csik zenekart hallgatott es szolt a "te majd kezenfogsz es hazavezetsz" cimu dal, odajott, atolelt, enekelte a nyakamba, na akkor tokeletes lett volna.

De nem minden no vagyik ilyen egyszeru lanykeresre, sot, ismerned kell a parod elkepzeleseit. Siman hivd fel a legjobb baratnojet ha bizonytalan vagy.

2019. máj. 5. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Lehet szervezni lánykérést egyszerűen például egy szabaduló szobával. Győrben láttam ezt a lehetőséget. Én ezt tervezem véghez vinni, ha a jó Isten is úgy akarja. Vagy Budapesten a tropicariumban.
2019. máj. 5. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi hosszú hétvégéztünk vidéken, amikor a férjem megkérte a kezem. Viszonylag sok programunk volt, esténként pedig beültünk a hotel bárjába egy-egy pohár italra. A bár félhomályos, minden asztalon mécses pislákolt. Nagyon hangulatos volt. Utolsó előtti este minden feltűnés nélkül elővette a gyűrűt a zsebéből és megkérdezte, hogy leszek-e a felesége.

Nem mondhatnám, hogy váratlanul ért, mert sokat beszélgettünk már a közös jövőnkről és az esküvőről. Fiatalabb koromban mindig vártam valami nagy bumm-ot. Hatalmas meglepetés legyen a lánykérés, stb. Most azt mondom életem legszebb élménye volt a maga egyszerűségével. Meghitt, kellemes, romantikus pillanat volt.

Figyeld a hangulatát és a reakcióit. Csak akkor kérd meg, ha tökéletesnek tűnik erre a pillanat, egymásra figyeltek.

2019. máj. 5. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én, most már féjem anno egy hideg őszi estén vacsi után szépen átöltözött, leült mellém a kanapéra, mondott egy rövid, szívhezszóló beszédet és megkérte a kezem. Imádtam, nekünk nem kellett több.
2019. máj. 6. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!