Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy éves kapcsolat után megkérik a lány kezét?

Figyelt kérdés

A lány úgy érzi, hogy a srác az akiben megtalálta az igaz szerelmet, még soha senki nem volt rá ilyen hatással. De eddig úgy volt vele, hogy házasság nélkül is megvan, minek a papír. Mondják, hogy a házasságok nagyja válással végződik.

A srác az egész világot teszi elé, különböző kalandokban, romantikus élményekben részesíti a lányt.

Lányok, ti igent mondanátok? Akár akkor is, ha nincs akkora anyagi háttér. Köszönöm a válaszokat!

2019. ápr. 27. 12:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
És házassági szándéka is van? Mert ma már egy gyűrű nem jelent semmit, valahol nem lépnek ennél tovább. Én tuti nem házasodnék egy év után, akkor még rózsaszín minden, de az ők dolguk.
2019. ápr. 27. 12:08
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Most akkor te kéred meg vagy ő téged. :D

32/f

2019. ápr. 27. 12:21
 3/16 A kérdező kommentje:

Én kérem meg az ő kezét, nyilván házassági szándékkal. Ő is úgy érzi, hogy az életét le tudná élni velem. Persze azt is megértem aki várni szeretne még pár évet.

De a kérdés az, hogy nemet, vagy igent mondanátok ennyi idő után?

2019. ápr. 27. 12:57
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Mi 1,5 év együttlét után házasodtunk össze. 9 éve vagyunk együtt. Igen, a házasságok nagy része válással végződik, mint ahogy az élettársi kapcsolatok is véget érhetnek. Egyszer élünk, azt éljük úgy, ahogy mi szeretnénk.
2019. ápr. 27. 13:29
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Aki már úgy indul neki, hogy sok a válás és valszeg ő is elválig, rég rossz, én így tuti nem indulnék neki, már bocs... Én az egész írásodból azt veszem le, hogy nem vagy biztos az egészben, és így valszeg tényleg válás lesz a vége. Amúgy a lánykérés nem feltétlen jelent azonnali házasságot. Várhattok akár 2 évet is, ha az a pasinak is megfelelő.
2019. ápr. 27. 14:29
 6/16 anonim ***** válasza:
34%

1 évig baromi könnyű fenntartani egy kapcsolatot. Ennyit a tiniszerelmek is kibírnak. Majd ha eltelik 4-5 év, fent tudjátok tartani a szerelmet és megoldani a komolyabb problémákat akkor lehet ilyenen gondolkozni. De egy egy éves párkapcsolat úgy nagyjából semmi. A legdebilebb ismerőseim is fent tudnak tartani ennyi ideig egy kapcsolatot.

A 2-3 év az a fordulópont amikor elkezd a lelkesedés csökkenni, és már nem raknak annyi energiát a kapcsolatba. 1 évig könnyű romantikusnak lenni meg ilyen-olyan programokra vinni. De ha majd lesznek problémák, éltetek együtt pár évet, egyáltalán megismeritek egymást normálisan, na akkor lehet házasságon gondolkozni. Addig semmi értelme.

2019. ápr. 27. 15:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2019. ápr. 27. 16:45
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ h hány évesek. 25 alatt nem tartanám olyan komoly dolognak megkérni a kezét,mondom ezt 21 évesen,1 ées kapcsolatban. Csak mint ahogy azt előttem írták,a tiniszerelmek is kitartanak egy évig, az enyém másffélig is bírtaxd

egyébként a sráctól elég nagyképű,hogy úgy fogalmaz,hogy a világot teszi elé.

2019. ápr. 27. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk 2,5 hónap után volt lánykérés, és boldogan mondtam igent. Összességében 1,5 év után házasodtunk össze, 9 éve vagyunk együtt, 8 éve együtt is élünk.

Vannak emberek akik rövid idő után is érzik, hogy összetartoznak. :) Ez az érzés az elmúlt 9 évben csak erősödött. Igen, igent mondanék, ha azt a bizonyos dolgot érzem...Az anyagi háttérnek ehhez semmi köze. Mi akkor még mindketten tanultunk, suliba jártunk, a családjainkkal éltünk, nem volt semmink, max egy kis diákmeló. Szépen befejeztük a sulit, munkát kerestünk, és az első évfordulónkon már együtt éltünk. Fél évre rá megvolt az esküvőnk is amit saját zsebből fizettünk természetesen.

2019. ápr. 27. 18:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Nász útra elmentetek?
2019. ápr. 27. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!