Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy éves kapcsolat után megkérik a lány kezét?
A lány úgy érzi, hogy a srác az akiben megtalálta az igaz szerelmet, még soha senki nem volt rá ilyen hatással. De eddig úgy volt vele, hogy házasság nélkül is megvan, minek a papír. Mondják, hogy a házasságok nagyja válással végződik.
A srác az egész világot teszi elé, különböző kalandokban, romantikus élményekben részesíti a lányt.
Lányok, ti igent mondanátok? Akár akkor is, ha nincs akkora anyagi háttér. Köszönöm a válaszokat!
Barátnőmet fél év után kérte meg a párja, és egy éve voltak együtt, mikor összeházasodtak. De ők már mindketten 30 fölött voltak, stabil munkahellyel, egzisztenciával és mielőtt összejöttek már 4 éve ismerték egymást egy közös baráti társaságban. Szerintem ez így nem korai. Ők úgy gondolták, hogy közösek a céljaik, mindketten házasságot és családot akartak, minek várjanak még?
Ilyen helyzetben én is igent mondtam volna. Önmagában, hogy különböző romantikus élményekben részesítene, az kevés nekem egy házassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!