Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy éves kapcsolat után megkérik a lány kezét?

Figyelt kérdés

A lány úgy érzi, hogy a srác az akiben megtalálta az igaz szerelmet, még soha senki nem volt rá ilyen hatással. De eddig úgy volt vele, hogy házasság nélkül is megvan, minek a papír. Mondják, hogy a házasságok nagyja válással végződik.

A srác az egész világot teszi elé, különböző kalandokban, romantikus élményekben részesíti a lányt.

Lányok, ti igent mondanátok? Akár akkor is, ha nincs akkora anyagi háttér. Köszönöm a válaszokat!

2019. ápr. 27. 12:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Barátnőmet fél év után kérte meg a párja, és egy éve voltak együtt, mikor összeházasodtak. De ők már mindketten 30 fölött voltak, stabil munkahellyel, egzisztenciával és mielőtt összejöttek már 4 éve ismerték egymást egy közös baráti társaságban. Szerintem ez így nem korai. Ők úgy gondolták, hogy közösek a céljaik, mindketten házasságot és családot akartak, minek várjanak még?

Ilyen helyzetben én is igent mondtam volna. Önmagában, hogy különböző romantikus élményekben részesítene, az kevés nekem egy házassághoz.

2019. ápr. 27. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Egymás lelkitársai is vagyunk természetesen.
2019. ápr. 28. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Egy ev utan igent mondtam, ket ev utan hazasodtunk, otodik evfordulonk es harmadik hazassagi evfordulonk lesz iden. Persze meg elvalhatunk. Rengeteg idonk van megutalni egymast de erre nem lehet alapozni egy kapcsolatot sem.
2019. ápr. 29. 23:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap után igent mondtam, 10 hónapra rá volt az esküvő. Én 20 voltam, ő 31. 10 éve vagyunk boldog házasok. 😊
2019. máj. 5. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ti biztosak vagytok egymás érzéseiben, akkor mindegy, hogy ki mit mond!
2019. máj. 5. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy annak az egy évnek a minősége sem. Persze ennyi ideig mindenki fent tud tartani egy kapcsolatot de azért nem mindegy hogy hogyan. Szerintem egy év együttélés siman elég arra hogy megismerd a másikat és ha valóban szeretitek egymás és nem csak el vagytok mint a legtöbben, akkor teljesen mindegy. Ha meg nem érzed akkor 5 év után sem fogod feltétlen akarni. Az a lényeg hogy mit éreztek egymás iránt, a többi nem érdekes
2019. máj. 10. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!