Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi lenne a legjobb dontes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb dontes igen vagy nem?

Figyelt kérdés
A barazommal 2 eve vagyunk egyutt voltak kissebb vitaink de mindig megoldottuk o dolgokat nagyon szeretyuk egymas,Ő 28 en pedig 24 veletlenul elarulta hogy meg akarja kerni a kezem , a problema hogy felvetelizek az orvosira es ha sikerul elvegezni utanna az egyetemet , azt mondta hogy var ram es nem kell egy ket èven belul ossze hazasodnunk , a legnagyobb gond a szuleim reakcioja hogyha ezt megtugyak mert elejetol kezdve nem birtak es nem akartak elfogadni volt egy honap hogy kulon voltunk anyzkam kivetelesen orult is neki , mit tegyek es az elkoteleződèstol is felek de nagyon szeretem mit tegyen igent mondjak?elore is bocsi a helyes irasi hibaèrt Erdelyi vagyok

#Lànykères
2019. máj. 3. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rockarccal értek egyet. Elképedve olvasom, hogy mennyi rosszindulat, keserűség van bennetek, és péntek este/szombat reggel álarc mögé bújva borítjátok a nyomorúságotokat másra, akinek az a hibája, hogy merészelt egyet kérdezni.
2019. máj. 4. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy még nagyon szereted, de félsz az elköteleződéstől, illetve nem kis változás jön most az eletedbe, és szerinted most még korai a lánykérés, örülnél ha várna vele még 1-2 évet. Ha egyetemre mész, a szüleid is kisebb befolyással lesznek az életedre, és hamar tudatosulni fog bennük hogy tiszteletben kell tartaniuk téged és a választottad is, nem kell szeretni őt,de a döntésed el kell fogadni.

Ha valóban érdemes a kapcsolatotok a közös jövőre, házasságra, akkor egy ilyen dolgot meg tudtok beszélni őszintén,sertodes nélkül. Ha nem tudok ennyit megbeszélni, akkor meg jobb , hogy ha nem kotod össze vele az életed.

2019. máj. 4. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:

"azt mondta hogy var ram es nem kell egy ket èven belul ossze hazasodnunk"

Kérdező, nyugodj meg! Úgy látom, a párod nem erőlteti, hogy 1-2 éven belül meg legyen az esküvői is majd. Én is hasonlóan beijedtem 23 évesen ezen, mint te. Elmondtam én is apáromnak az aggályaimat, és hogy még nem érzem magam késznek erre,még nem akarok esküvőt. A gyűrűt elfogadtam, örültem a gesztusnak, de elmondtam az én álláspontomat is.

Felfogta, megértette, azt mondta ő is, hogy nem kötelező 2 éven belül házasodni, majd úgy gondolom, ő megvár.

És tényleg megvárt.. Nem szakítpottunk, nem mentünk szét, sőt, az én anyámnak is volt olyan megjegyzése az 1. évben, mikor többet veszekedtünk, hogy "nem ő lesz a férjem!" Ehhez képest nagyon szereti mostanra őt, és már 7 éve vagyunk együtt. Húszon évesen nem akartam házasodni, de ezt megbeszéltük, és mostanában már nem taszít annyira a házasság gondolata sem, annyi mindenen átmentünk.

Szerintem ne parázz, meg tudjátok ti is beszélni. És együtt élni valóban jobb még házasság előtt, hogy lássátok, mennyire tudjátok megoldani a hétköznapi gondokat, mennyire vagytok társak egymásnak, stb.

2019. máj. 4. 11:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Ertem ,köszönöm szèpen a vàlaszokat.😊
2019. máj. 4. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem mi a problémád. Talán az, hogy az anyukád nem kedveli a srácot? Ismerek orvosokat akik egyetemi idő alatt házasodtak, sőt családot is alapítottak. Mégis elvégezték az orvosit.

Ha szeretnél, bátran mondj "igent" a lánykérésre.

2019. máj. 4. 17:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Hat nem hogy nem kedveli de hallani sem akar rólla.
2019. máj. 4. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
De itt most nem az anyukád választ párt hanem te. 24 évesen már elég nagy vagy hogy eldönthesd kit szeretnél párodnak.
2019. máj. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!