Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Mi lenne a legjobb erre az egész kialakult helyzetre?
Barátnőmet szeretném eljegyezni nyilvános helyen ahol dolgozik, de nagyon félek a választól. 22 éves a párom, Én 31 vagyok. Kapcsolatunk elég nehezen indult, de nagyon szerelmesek lettünk egymásba. Persze kisebb, nagyobb viták mindig vannak, voltak, lesznek a kapcsolatban, mint ahogy Nálunk is előfordult.
Utolsó vitánk után, arra a döntésre jutott, hogy szezon munkára lemegy balatonra dolgozni mint felszolgáló és miután haza jön szeptemberben megbeszélünk mindent. Nehezen viseltük a táválságot még az első napokban, hetekben. Volt amikor napi 5x - 6x tudtunk beszélni, de az utobbi időben ez egyre inkább csak kevesebb lett mert nem volt semmire ideje a munkahelyén. Távolság öli a kapcsolatot, erre Én is rájöttem, mert az egyik nap azt mondta Nekem, hogy nem nagyon látja értelmét folytatni a kapcsolatnak és már nem érzi azt amit eddig érzett. Nem tudom neki ezt elhinni, mert tudom, hogy szeret. Most nem tudom, hogy a távolság a baja, vagy tényleg gondolkodott a kapcsolatunkon és nem menne neki, vagy csak össze van zavarodva. Szerintetek mit kellene tennem? Várjak szeptemberig még haza jön? Menjek le hozzá és kérjem meg a kezét nyilvánosság elött? Tudom ez nagyon nagy kockázat, de Én megtenném érte. Nagyon szeretem és midennél fontosabb Nekem.
Azóta mióta lent van, voltunk nyaralni is pár napra, volt amikor csak ugy lementek hozzá meglepetésként, nekem nem ugy tünt mint aki menekülne.
Egyedülre pedig, Ő felszolgáló, ezt csinálja mióta az eszét tudja, Én pedig egy középvezető vagyok egy multicégnél. 9 éve itt dolgozom, idény munkára Én nem mennék sehova sem.
Én azt mondanám semmiképp ne kérd meg a kezét.. Ha a kapcsolatotok nem elég erős, akkor ezen egy lánykérés sem segítene. Azt gondolom egy lánykérésnek akkor van igazán itt az ideje, ha biztosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed, és ő is veled.
Ha ennek ellenére mégis ragaszkodnál a dologhoz, inkább kettesben tedd fel a nagy kérdést. Nem biztos, hogy jót tenne a nagy nyilvánosság. Még az is benne van a pakliban, hogy pont azért mondana csak igent, hogy elkerülje a kínos szituációt.
Még ha meg is kéred a kezét (amit nem tartok jó ötletnek), akkor legalább ne nyilvánosan, mert garantáltan nemet mond és egy életre lezárja a kapcsolatot... Akkor ha már ennyire szeretnéd ezt, akkor kettesben legyetek, meghitten.
Vagy gondolod, hogy ha nyivánosan kéred meg, akkor majd úgyse mond nemet?!
Egyébként ha egy 3 hónapos távollét (ami valószínű nem túl nagy távolság, hiszen Magyarországon maradt) így felőröli a kapcsolatot, akkor határozottan nem jó ötlet a lánykérés. Ő inkább már lezárná.. Mindenesetre ezt vele beszéld meg.
Itt elég nagy problémák vannak, amire semmiképp sem a lánykérés lenne a megoldás. Nőként azt mondom, hogy ő már kilépne, de valószínűleg a megszokás és az emlékek miatt ragaszkodik hozzád.
Szóval ne kérd meg, helyette üljetek le egyszer, és beszéljétek meg, hogy mi legyen a kapcsolattal.
Ne hozd kellemetlen helyzetbe.
A nők 95%-a nem rajong eleve a nyilvános lánykérésekért, ilyen instabil, rövid kapcsolatban pedig mint a tietek, felesleges is házasságon gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!