Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit kellene tennem? Mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Mi lenne a legjobb erre az egész kialakult helyzetre?

Figyelt kérdés

Barátnőmet szeretném eljegyezni nyilvános helyen ahol dolgozik, de nagyon félek a választól. 22 éves a párom, Én 31 vagyok. Kapcsolatunk elég nehezen indult, de nagyon szerelmesek lettünk egymásba. Persze kisebb, nagyobb viták mindig vannak, voltak, lesznek a kapcsolatban, mint ahogy Nálunk is előfordult.

Utolsó vitánk után, arra a döntésre jutott, hogy szezon munkára lemegy balatonra dolgozni mint felszolgáló és miután haza jön szeptemberben megbeszélünk mindent. Nehezen viseltük a táválságot még az első napokban, hetekben. Volt amikor napi 5x - 6x tudtunk beszélni, de az utobbi időben ez egyre inkább csak kevesebb lett mert nem volt semmire ideje a munkahelyén. Távolság öli a kapcsolatot, erre Én is rájöttem, mert az egyik nap azt mondta Nekem, hogy nem nagyon látja értelmét folytatni a kapcsolatnak és már nem érzi azt amit eddig érzett. Nem tudom neki ezt elhinni, mert tudom, hogy szeret. Most nem tudom, hogy a távolság a baja, vagy tényleg gondolkodott a kapcsolatunkon és nem menne neki, vagy csak össze van zavarodva. Szerintetek mit kellene tennem? Várjak szeptemberig még haza jön? Menjek le hozzá és kérjem meg a kezét nyilvánosság elött? Tudom ez nagyon nagy kockázat, de Én megtenném érte. Nagyon szeretem és midennél fontosabb Nekem.

2015. júl. 25. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Megmondom mi a helyzet: menekül előled, nem véletlenül ment le EGYEDÜL idénymunkára .
2015. júl. 25. 10:52
 2/11 A kérdező kommentje:

Azóta mióta lent van, voltunk nyaralni is pár napra, volt amikor csak ugy lementek hozzá meglepetésként, nekem nem ugy tünt mint aki menekülne.

Egyedülre pedig, Ő felszolgáló, ezt csinálja mióta az eszét tudja, Én pedig egy középvezető vagyok egy multicégnél. 9 éve itt dolgozom, idény munkára Én nem mennék sehova sem.

2015. júl. 25. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
egyetlen aranyszabály van 40 éves vendéglátós múlttal rendelkező embertől hallottam: soha ne kezdj vendéglátóssal ...nem fejteném ki mert hosszú lenne
2015. júl. 25. 11:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Pedig engem érdekelne...
2015. júl. 25. 11:11
 5/11 Interferencia ***** válasza:
Ebben a helyzetben nem gondolnám aktuálisnak az eljegyzést.
2015. júl. 25. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám semmiképp ne kérd meg a kezét.. Ha a kapcsolatotok nem elég erős, akkor ezen egy lánykérés sem segítene. Azt gondolom egy lánykérésnek akkor van igazán itt az ideje, ha biztosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed, és ő is veled.

Ha ennek ellenére mégis ragaszkodnál a dologhoz, inkább kettesben tedd fel a nagy kérdést. Nem biztos, hogy jót tenne a nagy nyilvánosság. Még az is benne van a pakliban, hogy pont azért mondana csak igent, hogy elkerülje a kínos szituációt.

2015. júl. 26. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A lány azt mondja, nem akarja folytatni a kapcsolatot. Hát ebben a helyzetben rohadtul nem alkalmas a leánykérés, pláne nem nyilvános helyen...
2015. júl. 26. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Még ha meg is kéred a kezét (amit nem tartok jó ötletnek), akkor legalább ne nyilvánosan, mert garantáltan nemet mond és egy életre lezárja a kapcsolatot... Akkor ha már ennyire szeretnéd ezt, akkor kettesben legyetek, meghitten.

Vagy gondolod, hogy ha nyivánosan kéred meg, akkor majd úgyse mond nemet?!

Egyébként ha egy 3 hónapos távollét (ami valószínű nem túl nagy távolság, hiszen Magyarországon maradt) így felőröli a kapcsolatot, akkor határozottan nem jó ötlet a lánykérés. Ő inkább már lezárná.. Mindenesetre ezt vele beszéld meg.

2015. júl. 26. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Itt elég nagy problémák vannak, amire semmiképp sem a lánykérés lenne a megoldás. Nőként azt mondom, hogy ő már kilépne, de valószínűleg a megszokás és az emlékek miatt ragaszkodik hozzád.

Szóval ne kérd meg, helyette üljetek le egyszer, és beszéljétek meg, hogy mi legyen a kapcsolattal.

2015. júl. 26. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne hozd kellemetlen helyzetbe.

A nők 95%-a nem rajong eleve a nyilvános lánykérésekért, ilyen instabil, rövid kapcsolatban pedig mint a tietek, felesleges is házasságon gondolkodni.

2015. júl. 27. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!