Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi lenne a legjobb dontes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb dontes igen vagy nem?

Figyelt kérdés
A barazommal 2 eve vagyunk egyutt voltak kissebb vitaink de mindig megoldottuk o dolgokat nagyon szeretyuk egymas,Ő 28 en pedig 24 veletlenul elarulta hogy meg akarja kerni a kezem , a problema hogy felvetelizek az orvosira es ha sikerul elvegezni utanna az egyetemet , azt mondta hogy var ram es nem kell egy ket èven belul ossze hazasodnunk , a legnagyobb gond a szuleim reakcioja hogyha ezt megtugyak mert elejetol kezdve nem birtak es nem akartak elfogadni volt egy honap hogy kulon voltunk anyzkam kivetelesen orult is neki , mit tegyek es az elkoteleződèstol is felek de nagyon szeretem mit tegyen igent mondjak?elore is bocsi a helyes irasi hibaèrt Erdelyi vagyok

#Lànykères
2019. máj. 3. 21:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyAn azt várod hogy a GYK népe mondja ki az igent vagy a nemet helyetted???
2019. máj. 3. 21:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Csak egy tanacsot probaltam kèrni
2019. máj. 3. 21:49
 3/17 Rockarc ***** válasza:
84%

Szerintem a hazassagot meg kell elozze az egyutteles, mert ott derulnek ki a dolgok, hogy mennyire valoak egymashoz az emberek. Legalabb 1, de inkabb 2 ev. Ha ez megvan, akkor meg mindegy mikor hazasodtok, ha elfogadja, hogy meg evekig iskolaba jarsz.

43F

2019. máj. 3. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked az határozza meg a kapcsolatodat, hogy anyádék mit gondolnak róla, akkor kérlek szépen ne házasodj... Először nőj fel.
2019. máj. 3. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Határozott nem
2019. máj. 3. 21:58
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Jó orvos leszel, mert neked már online is alig lehet kibogarászni az írásod. 😁

Amíg van benned kétség, addig ne házasodj! De ha el tudod képzelni, hogy vele éld le az életed, akkor a lánykéresre mondj igent. Utána pár nappal tisztázod vele, hogy nem azonnal lesz esküvő. Szépen megbeszélitek, hogy mikor lesz mindkettőtök szerint a legjobb.

2019. máj. 3. 22:01
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan kérdezem : ha valaki felvételizni akar valami orvosira,ott nem nézik hogyan tud valaki fogalmazni,vagy írni ? Vagy már minden mindegy ? Bejöhet már lassan mindenki hozzánk ?
2019. máj. 3. 22:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Koszönöm a vàlaszokat es utolso nem megyek be sehova kèrem nyugogyon meg mert Marosvasrhelyen felvetelizem ès szerinten eleg jol boldogulok a magyar helyes iràssal ahoz kèpest hogy nem magyarul tanultam es egyedul tanultam meg irni es olvasni mert nem volt lehetosegem anyanyelven tanulni , es orvosin pedig a tudas a fontos biologia ,kèmia es fizika nem pedig a nyelvtan.
2019. máj. 3. 22:53
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos ez így van. Pont a múltkor beszélgettem egy egyetemi rendezvényen egy orvosira járó sráccal. Na hát én ilyen buta emberrel még életemben nem találkoztam. Kérdezgettem tőle néhány dolgot amit én tök laikusként is tudok az orvoslásról, halvány fogalma nem volt róla. Pedig már harmadéves. És ezek lesznek a jövő orvosai. Mondtam is utána a haveroknak, hogy ha én egyszer beteg leszek inkább lőjenek agyon mint hogy ilyenek műtsenek.

2019. máj. 3. 22:58
 10/17 Rockarc ***** válasza:
86%

Sracok, direkt irta, hogy nem az anyaorszagbol valo. Tenyleg ez volt a legfontosabb, hogy beleszalljatok paros labbal egy erdelyi lanyba, aki segitseget kert? Kemenyek vagytok. Tized annyit nem ertek el soha, mint amennyit o mar elert.

43F

2019. máj. 3. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!