Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb dontes igen vagy nem?
Szerintem a hazassagot meg kell elozze az egyutteles, mert ott derulnek ki a dolgok, hogy mennyire valoak egymashoz az emberek. Legalabb 1, de inkabb 2 ev. Ha ez megvan, akkor meg mindegy mikor hazasodtok, ha elfogadja, hogy meg evekig iskolaba jarsz.
43F
Jó orvos leszel, mert neked már online is alig lehet kibogarászni az írásod. 😁
Amíg van benned kétség, addig ne házasodj! De ha el tudod képzelni, hogy vele éld le az életed, akkor a lánykéresre mondj igent. Utána pár nappal tisztázod vele, hogy nem azonnal lesz esküvő. Szépen megbeszélitek, hogy mikor lesz mindkettőtök szerint a legjobb.
Sajnos ez így van. Pont a múltkor beszélgettem egy egyetemi rendezvényen egy orvosira járó sráccal. Na hát én ilyen buta emberrel még életemben nem találkoztam. Kérdezgettem tőle néhány dolgot amit én tök laikusként is tudok az orvoslásról, halvány fogalma nem volt róla. Pedig már harmadéves. És ezek lesznek a jövő orvosai. Mondtam is utána a haveroknak, hogy ha én egyszer beteg leszek inkább lőjenek agyon mint hogy ilyenek műtsenek.
Sracok, direkt irta, hogy nem az anyaorszagbol valo. Tenyleg ez volt a legfontosabb, hogy beleszalljatok paros labbal egy erdelyi lanyba, aki segitseget kert? Kemenyek vagytok. Tized annyit nem ertek el soha, mint amennyit o mar elert.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!